Powerpocok kérdése:
Valaki segitene?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nemrég tudtam meg mi is a képességem. Voltam pár embernél (látnok, spirituálisan erősek..) és meséltem nekik hogy álmomban meg mindegy hogy hol, érzékelem a halottakat. Volt olyan is hogy olyan szagot éreztem, amit más nem. Természetfeletti dolgokat nemláttam..meg könyörgöm hülye válaszokat nem kérnék..Van e olyan valaki, aki segithetne növelnem a spirituális képességeimet? Már elkezdtem meditálni is. Meg minden álmomra tökéletesen emlékszek.2013. dec. 2. 01:33
1/4 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg a halottakat, akiket érzékelsz, ők csak tudják.
2/4 anonim válasza:
Szia!! Próbálj meg ilyenkor kommunikálni velük hátha tudnak segíteni! Nekem konkrétan a nagypapám szokót segíteni ha baj van mert mi óta ő meg hallat azóta vissza jár hozzám mind álmomba mind pedig ha egyedül vagyok és szomorú is vagyok akkor érzem a jelenlétét és az illatát!!( De szerintem ilyenkor el kéne menni egy olyan emberhez aki ilyenekkel foglakozik!!
4/4 anonim válasza:
Jó reggelt kívánok. nem lehet, hogy a holttestek bűzét érzed, de most komolyan erre akarsz normális választ kapni? elmagyaráznád, mit szoktál érezni milyen szagokat érzel? ez nekem nagyon hihetetlenül hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!