Reikiben mi történik ha nem tudom betartani a 21 napos tisztító kúrát?
Vicces, hogy a névvel érvelsz, mikor neked még a nicked sincs feltüntetve. Amúgy értek hozzá. Pont annyira, mint bárki, vagy egy bullshitgenerátor.
Mindenesetre irigylem ezeket a problémákat, meghibásodott-e a reikim a csülöktől...
Az emberek hülyítésére/lehúzására kiépült egész ezoterikus "iparágak" viszonylag kevés tiszteletet és jómodort váltanak ki belőlem. Ezt úgy nagy általánosságban értem. De az előző kommentjeid elnézve, ha esetleg a következő reiki-foglalkozáson tanulnátok a tiszteletről, te is figyelj oda jobban. Az, hogy kicsillagozol valamit, nem segít. Egyébként igazad van. Hacsak nem fertőző, nem leszek reikis.
"Az hogy kinek van a nem létező neve feltüntetve az a kérdező dolga :)" Ezt a mondatot meg nemes egyszerűséggel nem értem. Miért lenne a te dolgod, hogy kinek van feltüntetve a neve, ha még te sem vagy arra képes, hogy bepipáld azt a kis mezőt?
#13: az "előző", szintén névtelen válaszoló vagyok (#9-es).
Nem értem, mi a para abban, hogy nem írom ki a nevem. Egyrészt ez egy internetes fórum, ahol nem szokás, másrészt te sem írod ki, harmadrészt semmit sem nyersz vele, ha kiírom. És semmit sem veszítesz, ha nem.
Nem szórakozásból válaszoltam neked. Értek a Reikihez, pontosan annyira, hogy lássam, hogy a háttere ugyanúgy kamu, mint a többi ezo-praktikának. Ami hatása van, ami működik belőle, az nem reiki, hanem egyszerű dolgok, placebo, stresszoldás vagy pl. a diéta. Ennyi és nem több.
Tehát még egyszer a (komoly) válaszom: nem baj, hogy véletlenül olyasmit ettél, amit nem szabadott volna, folytasd csak a kúrát, ha van kedved, nem fogja ez elrontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!