Egy napos tisztító diétát hogyan kell csinálni? Az orvos megkérdezése nélkül is lehet?
Figyelt kérdés
Mostanában összeettem mindenféle vackot (ünnepek, vizsgaidőszak) és sztem már a szervezetem nemigen bírja.2012. jan. 8. 19:27
1/6 anonim válasza:
Barátnőm a ilyenkor egy napig csak sima ásványvizet iszik esetleg egy almát eszik.
De csak egy napig.
Utána próbálj könnyű ételeket enni, levest, főzeléket, salátát.
Fokozottan állj vissza és vigyázz legközelebb.
2/6 A kérdező kommentje:
okés, köszi :)
2012. jan. 8. 20:06
3/6 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy egész nap csak egy fajta gyümölcsöt/zöldséget fogyasszál! És mást ne! Viszont igyál sokat. Vagy vizet vagy gyógyteákat.
Itt elég jól leírják: [link]
4/6 anonim válasza:
Ja és egy tök jó méregtelenítő koktél recept! [link]
5/6 A kérdező kommentje:
oké, köszi :) Lehet hogy éhenhalok, mert még sosem csináltam ilyet, de ki kell próbálnom :D
2012. jan. 9. 13:51
6/6 anonim válasza:
Ugyan! Nem fogsz éhen halni, kicsit kellemetlen lesz de egy napot ki lehet bírni.
Javaslom, hogy egy szombati napra tedd nehogy hétfőn a suliban vagy a munkahelyeden fáradt és túl éhes legyél miatta.Adj időt magadnak visszazökkenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!