Mi történne, ha nem lenne őrangyalunk?
Mi lenne az első szerencsétlen következmény, miután eltűnnének mellőlünk? Elütnének a kocsik, folyton betegek lennénk? Érdekelne, hogy mi lenne.. :) Mondjuk kevesebb iránymutatás jutna el hozzánk?
Aki nem hisz, az nem hisz bennük. Saját döntés, én hiszek, és nem ítélkezek a szkeptikusok felett. Jogukban áll kételkedni.. :D Nekem meg hinni. Legjobb a békesség, a kérdésem meg nem nekik szól, hanem akik mondjuk otthon vannak angyal témában. Minden válaszért előre is köszönet! :)
Nem mindenkinek van őrangyala, és vannak olyan őrangyalok aki ember csoportokra vigyáznak.
Ha van őrangyalod az akkor elkísér mindenüvé..:) de nem úgy vigyáz rád ahogy gondolod, hanem ahogy valóban jó neked. lehet, hogy épp az autód ellopásában segít ha neked arra a tapasztalatra van szükséged..
alapvetően nem vagyok vallásos, nem hiszek a túlvilági életben, a természetfeletti és emberfeletti dolgokban, de történt pár konkrét eset, aminél azér elgondolkodtam, hogy lehet van aki vigyáz az emberre
pl. pár éve történt egy igen csúnya baleset a lakóhelyem határában, 4 tag 2 kiló fölött fának szállt (sofőr úgy emlékszem piás is volt) és mind meghalltak.
a történet ott lesz érdekes, hogy eredetileg 5en ültek a kocsiban, csak az 5. kiszállt vmér még a városban és úgy volt, hogy majd visszamennek érte ha végzett. ezután történt a baleset.
a másik élmény még friss: épp fb-on láttam kilinkelve képeket egy környékbeli halálos balesetről, ahol egy kamion frontálisan maga alá gyűrt egy autót, a kocsi sofőrje szörnyethalt.
ezután nem egész 10 perccel hazaállít apám, hogy néhány centin múlott, hogy nem találta őket telibe egy beláthatatlan kanyarból szemből kisodródó, nagy sebességgel érkező autó, amit aztán telibekapott mögöttük egy kamion. (ugyanaz a baleset mint a linkben)
velem is előfordult egyszer olyan, hogy véletlenül átrongyoltam egy stoptáblán (pedig figyelek mindig) viszonylag nagy keresztforgalomnál, mázlim volt, épp nem jött senki. az is végződhetett volna rosszul.
szóval én tényleg szkeptikusan állok minden ilyesmihez, de azér ezek a dolgon elgondolkodtatnak engem is.
és persze ott van ennek az ellentéte is, rengeteg "rosszkor volt rossz helyen" című baleset, vannak dolgok.
ez nagyon érdekes, örülök, hogy megúszták épségben az említettek!!
a rosszkor rossz helyen, vagy jókor jó helyen attól függ, mit vonzunk magunkhoz :) vagyis a gondolataink..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!