Mi történne, ha nem lenne őrangyalunk?
Mi lenne az első szerencsétlen következmény, miután eltűnnének mellőlünk? Elütnének a kocsik, folyton betegek lennénk? Érdekelne, hogy mi lenne.. :) Mondjuk kevesebb iránymutatás jutna el hozzánk?
Aki nem hisz, az nem hisz bennük. Saját döntés, én hiszek, és nem ítélkezek a szkeptikusok felett. Jogukban áll kételkedni.. :D Nekem meg hinni. Legjobb a békesség, a kérdésem meg nem nekik szól, hanem akik mondjuk otthon vannak angyal témában. Minden válaszért előre is köszönet! :)
(hogy lehet egyedül szexelni? világhírű szovjet tudósok azt is feltalálták, nem csak azt, hogy (őr)angyal nincs?
Taníts minket efendi. :)
Igenis, értettem herroberstupferHauptbahnhof)!
Maradok annál az elképzelésemnél, miszerint ez a magasabb lehetőségem. Posszibilis. Hogy aktuális legyen - el kell érni. Hogy hogyan? az már messzire vezet. A buddhisták részletesen kifejtik tanaikban: a metafizikai éberségnek fokozatai vannak, melyeket el lehet érni, a tudatállapotok hierarchikusak.
Ezt tapasztalatból is tudható: egy napon belül is változik a tudatállapot szintem.
(egy hsz-on belül is, 1.mondatomnál lejjebb vótam:)
Alvás közben is változik: a mélyalvás az ásványi-, a kevésbé a növény-, az álmodó az állati tudatállapot szintnek felel meg. És felébredünk: emberi - ez egyébként az 'őrangyalnak ' köszönhető. Miért? mert feljebb vinni a tudatállapot szinten egyébként (ezen kívül)csak tudatosan, akarattal tudjuk..
vagy talán segít az 'angyal' kegyelemből, például, amikor ihletett állapotba kerülök: azt sem 'akarom' és mégis úgy rajzolok, festek, ahogy előtte nem tudtam és utána sem -
Érdekes dolog ez szerintem, érdemes megfigyelni, amiket írtam.
Szia én hiszek bennük szerintem vannak ha nem is angyal hanem egy lélek mert hát ők itt vannak mindig velünk ha nem is észleljük őket.Segítenek nekünk a mindennapokban.
Szerintem csak azoknak nincs örangyaluk akik nem hisznek benne ezért balszerencsések.
Bár amúgy én a szellemekben is hiszek és hogy a lelkük megmaradt a földön. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!