Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi történne, ha nem lenne...

Mi történne, ha nem lenne őrangyalunk?

Figyelt kérdés

Mi lenne az első szerencsétlen következmény, miután eltűnnének mellőlünk? Elütnének a kocsik, folyton betegek lennénk? Érdekelne, hogy mi lenne.. :) Mondjuk kevesebb iránymutatás jutna el hozzánk?

Aki nem hisz, az nem hisz bennük. Saját döntés, én hiszek, és nem ítélkezek a szkeptikusok felett. Jogukban áll kételkedni.. :D Nekem meg hinni. Legjobb a békesség, a kérdésem meg nem nekik szól, hanem akik mondjuk otthon vannak angyal témában. Minden válaszért előre is köszönet! :)

2013. nov. 24. 17:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
37%
Ha Ő nem lenne egyedül kellene szexelnem. De Ő néz!
2013. nov. 25. 11:12
 12/26 anonim ***** válasza:
HighFiveHigh, mármint a párod?
2013. nov. 25. 12:20
 13/26 A kérdező kommentje:
#10 kitartás, az mindenképp jó ha hiszel vmiben! :)
2013. nov. 25. 14:43
 14/26 anonim ***** válasza:
Nem, az őrangyalom.
2013. nov. 25. 15:41
 15/26 anonim ***** válasza:

(hogy lehet egyedül szexelni? világhírű szovjet tudósok azt is feltalálták, nem csak azt, hogy (őr)angyal nincs?

Taníts minket efendi. :)

2013. nov. 25. 16:30
 16/26 anonim ***** válasza:
Ebben segít az őrangyal. Ketten már nem vagy egyedül!
2013. nov. 25. 16:33
 17/26 A kérdező kommentje:
Ezt a szex témát nem lehetne privátban tovább űzni magatok közt? Olyan jól elvagytok itt.. Csak semmi köze a kérdéshez x)
2013. nov. 25. 18:00
 18/26 anonim ***** válasza:

Igenis, értettem herroberstupferHauptbahnhof)!

Maradok annál az elképzelésemnél, miszerint ez a magasabb lehetőségem. Posszibilis. Hogy aktuális legyen - el kell érni. Hogy hogyan? az már messzire vezet. A buddhisták részletesen kifejtik tanaikban: a metafizikai éberségnek fokozatai vannak, melyeket el lehet érni, a tudatállapotok hierarchikusak.

Ezt tapasztalatból is tudható: egy napon belül is változik a tudatállapot szintem.

(egy hsz-on belül is, 1.mondatomnál lejjebb vótam:)

Alvás közben is változik: a mélyalvás az ásványi-, a kevésbé a növény-, az álmodó az állati tudatállapot szintnek felel meg. És felébredünk: emberi - ez egyébként az 'őrangyalnak ' köszönhető. Miért? mert feljebb vinni a tudatállapot szinten egyébként (ezen kívül)csak tudatosan, akarattal tudjuk..

vagy talán segít az 'angyal' kegyelemből, például, amikor ihletett állapotba kerülök: azt sem 'akarom' és mégis úgy rajzolok, festek, ahogy előtte nem tudtam és utána sem -

Érdekes dolog ez szerintem, érdemes megfigyelni, amiket írtam.

2013. nov. 25. 19:06
 19/26 A kérdező kommentje:
Oké, köszi utolsó :) Akkor emésztem kicsit :D
2013. nov. 25. 20:13
 20/26 anonim válasza:

Szia én hiszek bennük szerintem vannak ha nem is angyal hanem egy lélek mert hát ők itt vannak mindig velünk ha nem is észleljük őket.Segítenek nekünk a mindennapokban.

Szerintem csak azoknak nincs örangyaluk akik nem hisznek benne ezért balszerencsések.

Bár amúgy én a szellemekben is hiszek és hogy a lelkük megmaradt a földön. ;)

2013. nov. 30. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!