Hisztek Istenben?
Hiszek Istenben.Volt egy időszak amikor haragudtam rà,mert apukàm meghalt.Azt mondogattam neki ,hogyha elvette tőlem akkor legalàbb vigyàzzon rà.aztàn egy nap egy màsik halàleset miatt templomban voltam ès a pap egy olyan beszédet tartott mintha neken szolt volna.A hittről elmulàsról stb...Ezidőtàjt fèrhez mentem az anyósom ès a sogornőm egy igazi szivtelen nő volt.Elkèpesztő dolgokat tettek ellenem.A jó Istentől csak azt kèrtem legyen igazsàgos.5 èvnyi tömèny szenvedès utàn a sogornőm ugyanazokon a dolgokon megy àt amit annak idejèn nekem tőlük kellett elszenvednem.
Mostmàr jobb
Múltkor még többen hittek benne (volt egy ilyen kérdés) :-D
Hát, manapság már nem megy valami jól istennek ez az ,,én vagyok a megacsászár mindenható" biznisz. Amúgy én se hiszek benne. Inkább ő hisz bennem.
abban amiben te hiszel, én nem hiszek.
viszont egy feljebbvaló tudatban, amit Istennek, vagy bármi másnak hívnak , abban igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!