Szkeptikusok : Húsz érv Isten/Spiritualitás létezése mellett! Ehez mit szóltók?
Ez a szenzációs érvgyűjtemény összefoglal 20 érvet a spirituális teremtő létezése mellett.
Olyan csodás logikai különlegességek vannak benne mint : "A létesítő okság érve" vagy "Az idő és esetlegesség érve", ez is bámulatba ejtő : "A kalám-érv", de az "Az ontológiai érv" is csodálatosan találó ide. Nekem ezek eszembe se jutottak volna, Neked ?
És természetesen "Pascal fogadása" is az árveket bővíti.
Ehhez a bőséges érvekhez mit szoltok ? Ezek után, már elfogadjátok, hogy az anyagiasság felett egy spirituális Isten áll? Az életed átgondolva éled ezek után tovább ? Befogadva a spiritualitást?
Mivel egészítenéd ki az érveket?
Hát ember legyen a talpán, aki ehhez a kimagasló szellemi levezetéshez hozzá tudna szolni?
Ezen a ponton röhögtem el magam és zártam be az oldalt:
"Ez az értelmes rend vagy a véletlen, vagy egy értelmes terv eredménye.
Nem lehet a véletlen(!!!!).
Tehát az univerzum egy értelmes terv eredménye.
A terv csak értelmes létezőtől eredhet, egy tervezőtől.
Tehát az univerzum egy értelmes Tervező eredménye."
Kedves "Mint köztudott-mi a véleményed erről" srác!
Ha nem fórumnerd-ök uszítására használnád, vallásfilozófiai fórumokon, még akár két komolyan kiejtett szót is kaphattál volna jutalmul. Így hogy ezüstkanállal meleg sz@rt akarsz felkavarni lelked örökre fogoly marad Xenun.
Én el akartam olvasni csak, hogy elfáradtak a szemeim az a cikk még szemétnek is rossz. nem értem, miért akarod
ilyen görcsösen bebizonyítani az isten létezését. Miért akarod ránk
erőltetni? nem hiszek benne, én inkább a tudományban bízom. mert ha beteg leszel nem isten fog rajtad segíteni, hanem az orvostudomány. Leáldozóban vannak a vallások a régimódi gondolkodás.
Hát elég értelmetlen, süket szövegelés. Mondhatnám úgy is, hogy meddő szófosás az egész.
Kérdező, azt írod, semmit nem értettél belőle Te sem. Ezt mondjuk nem is csodálom, sok értelme nincs. Viszont akkor azt áruld már el, hogy miért jelent ez számodra "szenzációs érvgyűjteményt"? Mi mellett vagy ellen látod ezeket érvnek, ha nem is érted, hogy mit ír?
Kérdező:Íme 10 érv arra hogy a gólya hozza a gyereket:
1.)llájkbvjjgnmm
2.)kbgjhfgx mn
3.)opnioooooonjmh gm
4.)ggggggjbmjmhkbfjbs hmj,kn,k,mkj.
5.)inutdssyyssasssf
6.)54
7.)j j ,m j
8.)~ˇ^ˇ^˘˘°°°˛˛˛``˙˙˙´´´´´´˝
9.)'"+!%%/===(()))ÖÖÖÖ
10.)Oszt'kész,hogymalekvát?
Egyet se értek belőlük,de meggyőztek!
'Hát ember legyen a talpán, aki ehhez a kimagasló szellemi levezetéshez hozzá tudna szolni?'
Ez így igaz! LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!