100 NAP MÚLVA VILÁGVÉGE! Mit szóltok?
Figyelt kérdés
A Skandinávok jósolták meg és eljön Loki és a többiek!
Még jó hogy világ vége előtt leadták a Thor 2-őt ugye?
Mi a véleményetek, csak egy újabb humbuk az egész vagy tényleg itt a vég?
2013. nov. 17. 19:11
1/32 anonim válasza:
Jó vicc...xD Ha egyszer el is jön a világvége, azt senki sem fogja majd bejelenti.
2/32 anonim válasza:
2012.12.21. napon levö vilávége elmaradt, vagy csak én maradtam le róla?
3/32 anonim válasza:
Ahha..eljön Loki, Vidi meg a Fradi is.
4/32 anonim válasza:
Nem Loki, hanem Lóki az óriás :-)
5/32 anonim válasza:
Nem igaz, a világvége jövő hét szombaton (azaz 2013. Nov. 23- án) lesz. Ugyanis a dalekok, cybermenek, rutanok, zygonok, jégharcosok, autonok és sycoraxok inváziót terveznek ellenünk erre a napra. Ráadásul ezt meg a Doctor Who 50. évfordulós részének leadása előtt tervezik, így abban a tudatban halnánk meg, hogy nem láttuk ezt a hihetetlenül fantasztikus filmremeket.
Csak a Doktorban bízhatunk!
6/32 anonim válasza:
Dehogy. Az is csak egy atlagos nap lesz. Illetve nekem nem, mert addigra lesz kesz a hazi atomeromuvem, aznap fogom beuzemelni.
7/32 anonim válasza:
Mekkora divat lett ez a világvége...!
8/32 Grielean válasza:
23 éves létemre máris több, mint egy tucat biztosra jósolt világvégét éltem túl egy karcolás nélkül! Úgy gondolom, ennyi tapasztalattal már ez sem izzaszt majd meg túlságosan :)
9/32 Peti7 válasza:
Kérdező,az Asgardokra gondolsz?XD
10/32 anonim válasza:
és te mit teszel ez ellen, kedves kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!