Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Számotokra is fontos ez?

Számotokra is fontos ez?

Figyelt kérdés
Azt hiszem, nekem a leglényegesebb dolog, hogy felismerjem azt a valamit, ami az én lényegem, és ami "örök". Csak én vagyok ezzel így, vagy akadnak még rajtam kívül hasonló emberkék?

2013. nov. 16. 22:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
dragon powert szívtál?
2013. nov. 16. 23:15
 2/16 A kérdező kommentje:
ugyanmar, mindig ezek a hulye kommentek :P ... ha nem tetszik a tema, nem kell itt nezelodni ;)
2013. nov. 16. 23:30
 3/16 anonim válasza:

mindenki keresi arra a választ hogy ki ő és mi dolga az emberek 85% sose tudja meg.

ráadásul elpazarolnak az életükből a kereséssel annyi időt, hogy észre se veszik de lemaradnak mindenről

2013. nov. 16. 23:35
 4/16 A kérdező kommentje:
hm.. ezzel nem teljesen egyezek.. eloszor is, nem maradhat le szinte semmirol se, mert barmi, ami tortenik, az nem lenyeges... emellett a "lemaradok mindenrol, nem elem az eletem, es csak agyalok azon, hogy ki vagyok" fazis nem tart tul sokaig, max par evig nyulik el. a passziv en-kereses nem igazan terjed ki egy egesz eletthosszra, mert az rohadt unalmas, es mivel nem keletiek vagyunk, semmi onkontrollunk/turelmunk nincs szo szerint varni egy helyben. Ahhoz hogy felismerd magad abszolut nem alapfeltetel, hogy egy merev szobor legyel. Sot, egy ido utan csak belevagsz olyan dolgokba, amikbe amugy nem lenel kepes... De amugy lehet a 85 szazalek meg keves is, amit irtal :/ es ez az, ami kar...
2013. nov. 16. 23:46
 5/16 II.Dartheon ***** válasza:
nos egyetértek veled, az utolsó válaszoddal kérdező.. és amúgy igen, fontos, mert így tudod meg az életcéljaidat, meg azt, hogy mit is érdemes csinálnod az életben, és azért is, hogy ne egy "tömegember" legyél, mint olyan sokan mostanság.
2013. nov. 17. 08:24
 6/16 anonim ***** válasza:

Ha valaki jó úton jár akkor éppen hogy azt éli át amit át kell élnie!

Az marad le mindenről aki menekül a sorsa elől!

2013. nov. 17. 09:28
 7/16 anonim ***** válasza:
Érdekes ez a "tömegember" dolog. Az emberek 99%-a egyedinek találja önmagát, míg a többi ember 99%-át tömegembernek látja.
2013. nov. 17. 09:35
 8/16 anonim ***** válasza:
Mindegyik ember számára fontos de a legtöbb ember sosem találaja meg. de csak keresgélj, ha idő millions vagy. majd ne csodálkozz ha az egész életed. rámegy én inkább azt mondom neked, hogy élvezd az életed, amíg megteheted. Üdv, Jigsaw a tardis tervezője :D
2013. nov. 17. 10:19
 9/16 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

egyetértek, ez a végső cél, mind a vallás, mind a tudomány, mind a művészet erre az egyetlen kérdésre keresi a választ

2013. nov. 17. 11:27
 10/16 A kérdező kommentje:
koszonom azoknak, akik azt irtak, hogy egyetertenek velem. :) tobbszor is felmerult ez az 'elcseszem az idom erre' dolog. azt hiszem nagyon felre lett ertve a dolog. mondom, hogy ez nem azt jelenti, hogy napi 6 orat medital az ember. amit meg szinten leirtam, ezzel nem marad le senki semmirol, mert egyreszt nincs semmi, ami olyan lenyges lenne, minthogy felismerd ki vagy, masreszt pedig sokszor epp akkor esik le valami, ha eled a hetkoznapi normalis eletedet, es tapasztalsz. szoval hagyjuk mar a suketelest :)
2013. nov. 17. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!