Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy lehet elerni hogy azzal...

Hogy lehet elerni hogy azzal a szemellyel almodjak akivel szeretnek?

Figyelt kérdés
azt mar sikerult elernem hogy visszatudjak reszletesen emlekezni az almaimra ... egyre tobbre... ennel mar csak az lenne jobb, ha tudnam iranyitani vagy elerhetnem hogy egy bizonyos szemely is szerepeljen benne.
2013. nov. 9. 23:41
 1/8 anonim ***** válasza:

A legjobb az, ha sok hozzáfűződő emléked van. Akkor van miből "táplálkoznod".

Egyébként nemértem miért ebbe a röhejes kategóriába tetted fel a kérdést. Nem ide tartozik.

2013. nov. 10. 00:08
 2/8 A kérdező kommentje:
hova tartozik?
2013. nov. 10. 00:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Pszichológia.
2013. nov. 10. 00:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Lefekvés előtt folytonosan nézegesd legalább 2 órán keresztül a kedvesről készült fotókat.

...

Mikor sokat játszottam a GTA-val lefekvés előtt, akkor este azt álmodtam, hogy kiszedek zsarukat a kocsijukból, és eltaposom őket a saját kocsijukkal.

2013. nov. 10. 01:42
 5/8 anonim ***** válasza:
dexter te minden kérdéshez oda írod hogy rossz kategória. Nem mindegy?
2013. nov. 10. 09:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Szeretkezz vele. Közvetlenül az elalvás után.
2013. nov. 10. 09:20
 7/8 anonim ***** válasza:
De opcionálisan előtte is lehet.
2013. nov. 10. 09:21
 8/8 anonim ***** válasza:

hjam1029: mikor rpg függő voltam és egész nap játszottam, én is azt álmodtam, hogy elf vagyok és lövöm az orkokat :D tökjó volt

egyébként elvileg arról álmodsz, amire sokat koncentrálsz napközben, tehát minél többször gondolj az illetőre és mondd is el magadban, hogy ma róla fogsz álmodni...és úgy merülj álomba, hogy róla álmodozol...

2013. nov. 10. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!