Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Gamathre'ion bolygóevő a...

Gamathre'ion bolygóevő a legújabb "dili" ebbe a röhejes kategóriába? :D

Figyelt kérdés
2013. nov. 9. 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:
igen
2013. nov. 9. 21:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
az unalmas kártyajóslás és horoszkóp mellett nem árt néha valami izgalmas, mint például, hogy valami megsemmisítse a Földet
2013. nov. 9. 21:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán van-e valaki aki kitudja ejteni az első szót?
2013. nov. 9. 21:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Én ki tudom (bár elég hülyén hangzik :D). Na és azt ki tudja kimondani gyorsabban, hogy Raxacoricofallapatorius? :D
2013. nov. 9. 22:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Már az első szótagnál elakadtam. Mi az az izé amit írtál?

2013. nov. 9. 22:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát... valami mindíg kell :D

Egyre jobb baromságokat találnak ki ezek az ezoterikusok, én mindíg érdeklődve nézegetem van-e valami új :D

2013. nov. 9. 22:44
 7/7 anonim ***** válasza:

#AzIgazmondó

Nos az egy bolygó neve a Doctor Who című sorozatból. Itt élnek a raxacoricofallapatoriánok, amik ilyen 3 méter magas, zöld izék. Tömörítő szerkezetük segítségével képesek emberbőrbe bújni, de fel lehet őket ismerni arról, hogy gyakran finganak és félnek az ecettől (ugyanis calcium alapú lények és eredeti formájukban halálos nekik).

Nagyon szeretik a pénzt, feketekereskedelemmel foglalkoznak. A leghírhedtebb a Slitheen család, amely a nagy profit érdekében szinte bármire képes lenne (pl. atomháborút kirobbantani, majd eladni a Föld darabjait nukleáris üzemanyagként; leszívni a Nap energiáját).

Ne aggódj, másnak se megy könnyen. Pont az a lényeg benne, hogy először biztos nem fog sikerülni. :)

[link]

David Williams - ufológus, kriptozoológus, loúlógus, Doctor Who szakértő és hivatásos troll

2013. nov. 10. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!