Hogyan mondjam el neki, hogy az én uram a sátán?
Figyelt kérdés
A barátom kezd gyanakodni, hogy hova tűnök el mindig, azt hiszi, hogy megcsalom pedig én csak sátánista szertartásokra szoktam járni, de ezt eddig nem mertem neki elmondani, ti hogyan reagálnátok?2013. nov. 9. 17:39
11/21 anonim válasza:
10es miért mit gondoltál...virágot szednek a domboldalban és indián szökdelésben körbeugrálják a tűzet:)
12/21 anonim válasza:
Hát így:
,,Figyelj szivem, kicsit nem vagyok magamnál mostanában és eljárok ilyen jó dolgokra, ahol sok bölcsességet tanítanak nekem. Most biztos bolondnak tartasz, de nem vagyok az! Csak szeretem ha bolondnak néznek."
Jó reakció: kinevet és otthagy
Rossz reakció: azt mondja, hogy hú de jó én is megyek
14/21 anonim válasza:
En minden ismerkedes elejen megkerdem miben hisz a masik es pont ezert. Kerlek ne haragudj de en jo messzirol elkerulnelek.
15/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a hozzászólásokat és csak úgy megjegyzem nem szoktunk állatokat áldozni, pont ez a baj, mindenkinek ilyen vad dolgok jutnak az eszébe elsőre pedig mi csak imádkozunk többnyire, ez egy kis közösség ami titkos és nehezen lehet ide bekerülni ez nem valami szadista hókuszpókusz... a keresztény egyházról meg megvan a véleményem, de én mégsem bántom őket...
2013. nov. 9. 22:41
17/21 anonim válasza:
sztem a sátánizmus nem sokban különbözik a többi vallástól ezért nem kell itélkezni a kérdező, felett. bár én nem tudnám isteniteni a sátánt, vagy akármilyen istent. én csak abban reménykedem, hogy a gyerekre, nem fogod rá erőltetni ezt a vallást.
18/21 anonim válasza:
így: "drágám. belém szállt az ördög."
20/21 anonim válasza:
Most emberek komolyan nem értem, hogy mi bajotok a Sátánizmussal. Ne értsetek félre, én nem vagyok az, de ezek nem olyan sírrongáló gótfajzatok, akik denevéreket boncolnak, békákat esznek és mókusokat dobálnak egymáshoz. A Sátánista emberek úgy gondolják, hogy a Sátán nem gonosz, hanem csak egy kitaszított lény, és ezért istenítik annyira. De a Sátánista emberek nem gonoszak, csak a sok tévhit miatt mindenki rosszat mond róluk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!