Hogyan mondjam el neki, hogy az én uram a sátán?
Figyelt kérdés
A barátom kezd gyanakodni, hogy hova tűnök el mindig, azt hiszi, hogy megcsalom pedig én csak sátánista szertartásokra szoktam járni, de ezt eddig nem mertem neki elmondani, ti hogyan reagálnátok?2013. nov. 9. 17:39
1/21 anonim válasza:
Hát furán. Hogy, a barátnőm például 13-14 óráig nem elérhető és nem szól!
2/21 anonim válasza:
Nyugodtan mondd el, utána úgysem látod többet.
3/21 anonim válasza:
kislányom, és mit csináltok??
fekete hajjal és fekete körömmel sírokat rongáltok, és békát kínoztok?
ha megtudnám h az én gyerekem lennél, és nem vagy 18, bedugnálak egy egyházi rendhez iskolába, majd ott megtanulnád mi a jó modor!
4/21 anonim válasza:
Úgy hogy jobbulást kívánnék neked:D
5/21 anonim válasza:
Tudtad hogy a sátán nem létezik? Ergo az életedből x órát a nagy SEMMIRE pazarolsz el. Ezzel tisztában vagy? Ajánlom a pszichiátriát, nagyon jól kezelik a gyerekkorukban súlyosan lelkisérült embereket.
6/21 anonim válasza:
Vidd magaddal az egyik szertartásra, de ne áruld el neki előre, mondd, hogy meglepetés. Kíváncsi lennék a képére.
8/21 anonim válasza:
Mit csináltok órákig, egy ilyen sátánista szertartáson? biztosan nem büszkék rád a szüleid. sztem a barátod, sem fogja díjazni. de ha igazán szeret akkor elfogad téged, olyannak,
amilyen vagy.
9/21 anonim válasza:
Milyen fajta sátánistákhoz tartozol?
- akik Enkit imádják, és szeretik az állatokat
vagy
- akik a gonoszt imádják, és szoktak macskákat áldozni
...
Ha az első, akkor nyugodtan elmondhatod. Az sem jobb és rosszabb a kereszténységnél.
Ha a második, akkor nem tudok tanácsot adni.
10/21 anonim válasza:
Most olvasom hogy a sátánisták állatokat kínoznak...Nos te vadparaszt gyökér szar,házi legszívesebben le öntenélek benzinel és felgyújtanálak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!