Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Pár dolgot írnárok nekem...

Pár dolgot írnárok nekem adémonokról?

Figyelt kérdés

Gyűjtögetek a démonokról dolgokat,eddig csak a fajtákat ismerem,mást nem nagyon találtam róluk.Az angyalokról is sokmindent tudok.Sátánisták,vagy bárki,tudnátok nekem pár dolgot írni róluk!?

Előre is nagyon köszi! :3 :)

2013. nov. 9. 14:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
93%

kérdező...látom nem vagy a helyzet magaslatán...írnék egy egyszerű példát , remélem így megérted!

Magyarországon élsz, de nagyon vágyakozol pl Kínába.

egy idegen kultúra, idegen szokások, semmit sem tudsz róluk, max amit a gugli kidob...se nyelvet nem beszélsz, nem tudod az írásukat, szinte semmit sem tudsz róluk.

de te nagyon akarsz mégis oda menni.

feladsz a magyarul egy hírdetést és egész véletlen meglátja egy rabszolga tartó, emberek sanyargatásából élő milliomos.

ő ír neked, ártatlanul, h ott kínában állást ajánl neked, nagyon sok pénz, fizet mindent, kaja, szállás, neked csak a tested kell odaadni, magyarul neki kell dolgozni.

még el is jön érted,( megszáll, vagy elviszi a lelked), mert annyira fontos vagy neki.

itt már érzed h vmi hibádzik, de nem hallgatsz a lelkiismeretedre.

Egyszer megjelenik nálad, h idő van, elvisz, és alá kell írni a szerződést, a szíved majd kiugrik az út során, szinte már félsz, látja ő is rajtad, és azt gondolod nincs visszaút, pedig itt még lenne.aztán ott vagy nála, ott a szerződés, és aláírod.

itt pecsételődik meg a sorsod.

egy vadidegennel, vadidegen helyen és ismeretlen munkára tettél szerződést.ő már dörzsöli a kezét, és te tudtad h most követted el életed legnagyobb hibáját.

de őt is köti a szerződés, odaadja a fizetésed, amit kértél, de azért nem csak azt a munkát kell elvégezni amit mondott, hanem mindent, mert ezután az övé vagy.

ezen gondolkodj el egy kicsit...lehet így jobban megérted!

2013. nov. 9. 17:50
 12/25 Laylah ***** válasza:
Nem láttam, ugyanis az ismerősöm testét használta. Kaptam már olyan feltételezéseket is, hogy csak ismerősöm szórakozott velem, de kizárt, mivel olyan dolgokat hozott fel velem kapcsolatban, amit az ismerősöm nem tudhatott. Szerződét ajánlott: szépséget, tökéletes látást, gazdagságot, és azt, hogy találkozhatok a lelki társammal (akivel 5 éve nem tudunk összehozni egy találkozót), valamint, hogy halálom után megkülönböztetett helyet kaphatok tőle a démonok között (konkrétan az ágyasának szánt). Beszélgetésünk elején konkrétan közülük valónak nevezett. Ha érdekel, ki volt ez, pm.
2013. nov. 9. 17:53
 13/25 Laylah ***** válasza:
11: ennél jobban és hétköznapibban nem is lehetett volna megfogalmazni, gratulálok, szép munka. :)
2013. nov. 9. 17:56
 14/25 anonim ***** válasza:

kösz!

vhogy érzem, h a kedves kérdező egy nagyon fiatal lehet, és máshogy ezt nem tudtam szemléltetni, de így sem hiszem h megérti...

2013. nov. 9. 17:59
 15/25 A kérdező kommentje:

Felfogtam,megértettem....!! értem,rendben?!

Laylah,gondolom nem fogadtad el a szerződést? Vagy igen? :$

2013. nov. 9. 21:22
 16/25 Laylah ***** válasza:
Nem. Sőt, még meg is aláztam. :D
2013. nov. 9. 21:33
 17/25 anonim ***** válasza:
8: ,,Gabriel...istenek..." Te jó ég! Milyen emberek vannak.
2013. nov. 10. 02:50
 18/25 anonim ***** válasza:
Egyet értek a 11-sel.
2013. nov. 10. 02:50
 19/25 anonim ***** válasza:
47%

"Te jó ég! Milyen emberek vannak."

Aláírom. Egyes, te ne vedd magadra.

2013. nov. 10. 07:13
 20/25 anonim ***** válasza:
Egyes vagyok, köszi!
2013. nov. 10. 07:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!