Pár dolgot írnárok nekem adémonokról?
Gyűjtögetek a démonokról dolgokat,eddig csak a fajtákat ismerem,mást nem nagyon találtam róluk.Az angyalokról is sokmindent tudok.Sátánisták,vagy bárki,tudnátok nekem pár dolgot írni róluk!?
Előre is nagyon köszi! :3 :)

kérdező...látom nem vagy a helyzet magaslatán...írnék egy egyszerű példát , remélem így megérted!
Magyarországon élsz, de nagyon vágyakozol pl Kínába.
egy idegen kultúra, idegen szokások, semmit sem tudsz róluk, max amit a gugli kidob...se nyelvet nem beszélsz, nem tudod az írásukat, szinte semmit sem tudsz róluk.
de te nagyon akarsz mégis oda menni.
feladsz a magyarul egy hírdetést és egész véletlen meglátja egy rabszolga tartó, emberek sanyargatásából élő milliomos.
ő ír neked, ártatlanul, h ott kínában állást ajánl neked, nagyon sok pénz, fizet mindent, kaja, szállás, neked csak a tested kell odaadni, magyarul neki kell dolgozni.
még el is jön érted,( megszáll, vagy elviszi a lelked), mert annyira fontos vagy neki.
itt már érzed h vmi hibádzik, de nem hallgatsz a lelkiismeretedre.
Egyszer megjelenik nálad, h idő van, elvisz, és alá kell írni a szerződést, a szíved majd kiugrik az út során, szinte már félsz, látja ő is rajtad, és azt gondolod nincs visszaút, pedig itt még lenne.aztán ott vagy nála, ott a szerződés, és aláírod.
itt pecsételődik meg a sorsod.
egy vadidegennel, vadidegen helyen és ismeretlen munkára tettél szerződést.ő már dörzsöli a kezét, és te tudtad h most követted el életed legnagyobb hibáját.
de őt is köti a szerződés, odaadja a fizetésed, amit kértél, de azért nem csak azt a munkát kell elvégezni amit mondott, hanem mindent, mert ezután az övé vagy.
ezen gondolkodj el egy kicsit...lehet így jobban megérted!

kösz!
vhogy érzem, h a kedves kérdező egy nagyon fiatal lehet, és máshogy ezt nem tudtam szemléltetni, de így sem hiszem h megérti...
Felfogtam,megértettem....!! értem,rendben?!
Laylah,gondolom nem fogadtad el a szerződést? Vagy igen? :$

"Te jó ég! Milyen emberek vannak."
Aláírom. Egyes, te ne vedd magadra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!