Pár dolgot írnárok nekem adémonokról?
Figyelt kérdés
Gyűjtögetek a démonokról dolgokat,eddig csak a fajtákat ismerem,mást nem nagyon találtam róluk.Az angyalokról is sokmindent tudok.Sátánisták,vagy bárki,tudnátok nekem pár dolgot írni róluk!?
Előre is nagyon köszi! :3 :)
2013. nov. 9. 14:08
1/25 anonim válasza:
Nem léteznek. Ezen kívül sok minden más nem jut az eszembe róluk.
2/25 anonim válasza:
Ez a liba is szórakozott és ezo-zott, most meg les csak amikor bekövetkezett a baj, és megjelent az akit beinvitált. Most meg minden baja van. Csak hát megszabadulni tőle már nem igen tud, illetve ha tud is, nem lesz egy sétagalopp, sem az ő élete, sem a gyermekeié.
Úgy hogy igy légy ekkora arc, és igy idézgess. és igy keress kapcsolatot velük:
3/25 anonim válasza:
Hagyományos értelemben vett ördögök, démonok, angyalok nem léteznek, ezektől nem kell félni . Ettől függetlenül az idézgetést és szólítgatást komolyan kell venni, mert nem tudhatod ki hallja meg őket . Szellem, földönkívüli vagy olyan amit el se tudunk képzelni, szóval inkább tegyél le róla !
4/25 anonim válasza:
Jah és ez nem az akinek az adott fórumban mondják. Ez egy magasabb szintű démon.
5/25 anonim válasza:
Annácska, ha okosat nem tudsz mondani, ostobaságokat ne beszélj.
6/25 A kérdező kommentje:
Kicsit sem gondoltam arra,hogy bármelyik démont is megidèzném.Nem vagyok akkora h.ülye,hogy elvitessem a lelkem egy démonnal.Csak keveset tudok róluk,kicsit kíváncsi vagyok,de Nem szeretnék semmit se megidèzni!
2013. nov. 9. 14:46
7/25 anonim válasza:
Elvinni egy démon nem tudja a lelkedet, csak megszállni a testedet és a testeden keresztül a vágyait kivitelezni, és rombolni a tested egészségét. Ennyit tud.
8/25 Laylah válasza:
Attól, hogy meglátogat egy démon, nem feltétlen viszi el a lelked. Kezdjük ott, hogy nem is viszi el, hanem szerződést ajánl, bármit megad, amit kérsz, de nem pont úgy, ahogy te elképzelted, erre nagyon vigyázni kell. Cserébe lemondasz a további életeidről, ráadásul ha fogékony vagy rá, akkor sokszor, mikor nem is tudsz róla, irányíthatja a gondolataidat. Van egy ilyen ismerősöm, ő megkötötte a szerződést. Azóta egyre inkább rosszul jönnek ki az anyjával meg a nevelőapjával, és egyszer eljött vele a démon is, velem beszélni. Akkor többek között azt is elmondta, hogy ő manipulálja sokszor az ismerősömet, hogy veszekedés alakuljon ki. (Előre látom, mennyi szkeptikus fog lepontozni.) Azonban mint említettem, én is találkoztam már vele, és mégis ugyanolyan épségben vagyok, mint előtte, bár sokat köszönhetek az isteneimnek és Gábriel arkangyalnak, akinek a létezésében addig a pillanatig nem is hittem.
9/25 A kérdező kommentje:
Tudok az ilyen szerződésekről,meséltek már nekem is róla.
Mit beszélgettél még a démonnal? Láttad is?
2013. nov. 9. 17:18
10/25 anonim válasza:
ezek létező dolgok, de abban igazat adnék annácska drágának is, h ne szólogass te senkit, mert nem tudhatod h kit fogsz invokálni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!