Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a? Lézerhang?

Mi a? Lézerhang?

Figyelt kérdés
Konkrétan már második éjszaka hallottam ugyan azt a hangot. Egy olyan hangról van szó, mint a sci-fi filmekben mikor lézerpuskával lőnek, de nem azzal a StarWars-os félével. És csak 1X hallottam mindkét éjjel és az is biztos, hogy nem álmodtam, mert fel is keltem utána, mert gondolkoztam, hogy mi lehetett ez. Igazából nem tudom miért az Ezo-hoz írtam, de a tudományhoz még kevésbé illett volna. És hozzáteszem még, hogy nem kivülről hallottam, hanem mint ha a saját fejembe született volna a hang. Ötletek?

2013. nov. 5. 21:58
 1/9 anonim ***** válasza:
csak pukiztál.
2013. nov. 5. 22:28
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
lehet hogy a rohamosztagosok és a droidok hada a házad előtt csapnak össze
2013. nov. 5. 22:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Látok itt két kérdést ami lehet, hogy egy?

És látok mindent, de annak a mindennek alig van köze a kérdéshez.

Lézerhang fogalmilag kizárt. A lézer az fény, a hang meg hang. A fénynek nincs hangja, a hang nem fénylik.

A filmekben a lézerpuska látványelem, köze nincs valósághoz.

2013. nov. 5. 23:56
 4/9 anonim ***** válasza:

"biztos, hogy nem álmodtam, mert fel is keltem utána"

akkor mégis álmodtad, nem?

2013. nov. 6. 01:22
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Szellemek és Slenderman-ek lézerpárbaját hallottad. Mivel biztos forrásból tudom, hogy jönnek a Reptiliánok, a Szürkék, és a Triponok is, jobban teszed, ha gyorsan elköltözöl, valószínűleg a te hálószobád lesz valamelyik faj főhadiszállása.
2013. nov. 6. 04:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Úgylátom itt nem sok segítségre lehet számítani, inkább törlöm. Magyarország 2013.
2013. nov. 6. 06:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Vérnyomás ingadozás okozhat ilyen sípolás féle hangokat. Vagy az ágy rúgói is tudnak hasonló hangot kiadni, amikor pattannak egyet a rögzítési pontokon.
2013. nov. 6. 08:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha a saját fejedben hallottad, akkor hallászavar, vagy vérkeringési zavar is lehet pl az oka, tehát nem ártana, ha felkeresnéd az orvost, nagyobb baj elkerülése érdekében.
2013. nov. 6. 09:39
 9/9 anonim ***** válasza:

#6, "Lézerhang": a lézernek, főleg az űrben, vákuumban nincsen hangja. Egy impulzuslézerrel ha meglövünk valamit, annak pontosan olyan hangja lesz, mint egy puskalövésnek: a hirtelen lerobbanó anyag lökéshullámot kelt a levegőben, amit a mezei felhasználó csattanásnak hall. Azt a puttyanós hangeffektet valami okostóni találta ki valamikor a múlt század közepe táján, és valljuk be, látványos (vagy mi annak az auditív megfelelője? Hallványos?). Magyarország, 2013...

Azt nagyon jól látod, kedves Kérdező, hogy a tudományhoz még kevésbé illett volna. Habár ki tudja, felmerült itt keringési rendellenesség, álom, vérnyomás, ágyrugó. De lehet egyszerű alfa-béta tudatállapot-átmenetből eredő rövid szenzoros hiperérzékenység. Hány éves vagy? Nekem úgy tizenpár éves koromig voltak hirtelen felerősödő hangok elalvás előtt közvetlenül, lehet, hogy nálad ugyanez a jelenség felébredés után közvetlenül jelentkezik.

Igaz, trollkodtak páran (én is), mert a kérdésben iszonyú badarságot írtál, de kaptál több normális választ is. Magyarország, 2013.

2013. nov. 6. 10:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!