Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kochán Ferenc pszi-sebész-el...

Kochán Ferenc pszi-sebész-el kapcsolatban várok véleményeket, hogy kinek tudott segíteni?

Figyelt kérdés

2013. okt. 29. 14:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

Mindenki azt a választ kapja, amit a (másnak azt mondanám a lelke mélyén) el tud fogadni, mire készen áll. Egyetlen egy betűddel sem okoztál nekem csalódást. Ez egy próbatétel volt. Köszönöm! Te ezt a tapasztalást tudod elfogadni. Megerősítettél, hogy jó úton járok. Neked most nem is jár több, mélyebb válasz. Majd egyszer, később. kívánom, találd meg azt, amitől boldogabb lehetsz, mint most vagy.

Panni

2013. nov. 14. 15:45
 22/24 anonim ***** válasza:

Panni, jaj, Panni. Miért vagytok ennyire egyformák és kiszámíthatóak?

Nekem teljesen feleslegesen adod elő a megvilágosult csillaggyermek-szöveget, ezt az ál-lesajnálást. Mulatságos, de kicsit szomorú is, hogy így terelsz, hogy így próbálsz saját magad előtt jobb színben feltűnni, miután megmutattad, hogy fogalmad sincs arról, amit elhiszel.

A közhelyeidtől pedig lassal leszakad a fejem, kérlek, kímélj meg tőlük!

Ezektől függetlenül közönöm a jókívánságokat és viszont kívánom.

2013. nov. 16. 09:39
 23/24 Pancsur33 válasza:

Ki tudja megmondani,hogy Kochán Ferenc mikor volt börtönben?

Köszi.

2014. febr. 15. 12:08
 24/24 anonim válasza:

Kedves Kochán Ferenc után érdeklődők !

A kérdés felvetése és amit az egyik reagáló írt, kimeriti a rágalmazás és a jó hírnév rontása kategóriát. Pontosan tudható, hogy ezt ki írta és miért. Jelesül arról van szó , hogy a rágalmazó "hölgy" / mert nőről van szó /az egyik "tanítvány" volt és az illető "hölgy" elutasításban részesült.Ez a rágalmazás egy elutasított nőnek a bosszújáról szól, akit Kochán Ferenc két ügyben is feljelentett és az illető úgy veszítette el a pereket, hogy még gerinc sem volt benne megjelenni a tárgyaláson.Hogy honnan tudom ? Azért, mert engem hívnak Kochán Ferencnek és ha valakinek kérdése van megtalál engem .Szép napot mindenkinek !

2018. dec. 4. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!