Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kochán Ferenc pszi-sebész-el...

Kochán Ferenc pszi-sebész-el kapcsolatban várok véleményeket, hogy kinek tudott segíteni?

Figyelt kérdés

2013. okt. 29. 14:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Kedves Ismeretlen! Látszik, hogy ismeretek híján vagy, hiszen Nobel-díjak sora bizonyítja, hogy az, amit annyira negatívan értékelsz, sajnos/hál'Istennek létezik, és működik. Az a problémám van, hogy nekem Te ezek után hiteltelen vagy!

Panni

2013. nov. 13. 11:32
 12/24 anonim ***** válasza:

>Nobel-díjak sora bizonyítja

Aha, és pontosan melyik Nobel-díjak? Kezdem azt hinni, hogy trollkodni próbálsz.

>sajnos/hál'Istennek létezik, és működik

A pszi-sebészet? Nem, az nem működik, de még csak nem is létezik. Ha elküldöd a forrásokat, amik alapján ezt hiszed, akkor megnézem szívesen.

Ignoramus (ha olyan fontos neked a kamu netes név)

2013. nov. 13. 11:44
 13/24 anonim ***** válasza:
drága Ignoramus (bár én a valódi nevemet használtam!) járj utána magad! ez a te dolgod. a továbbiakban nem válaszolok, mert nincs miért. Panni
2013. nov. 13. 12:03
 14/24 anonim ***** válasza:

Panni, ez nagyon tipikus ezós viselkedés: amíg ködösítés megy, addig nagy a szátok, de amikor érvelni, bizonyítani, konkretizálni kéne, megfutamodtok. Őszintén kíváncsi vagyok arra, hogy mi az, ami alapján elhiszed, hogy működik (vagy létezik) a pszi-sebészet.

A pszi eleve parapszichológiai fogalom, egy hipotetikus dolog. Eleve nem lehet sebészkedni vele vagy rajta, ez értelmetlen.

Egy gyors keresést azért csináltam.

1. A PubMed, nem meglepő módon, semmit nem tartalmaz erről.

2. Az első google-találatok:

- hu.ezo.tv

- egezsegedert.hu

- tibetigyogyaszat.hupont.hu

- energiagyogyaszat.lapunk.hu

- reikitanfolyam.shp.hu

- bioenergatika.hu

100% áltudományos kamugyógyász honlap, 0% valódi gyógyászattal kapcsolatos honlap, 0% forrás, 0% leírás, 0% kísérleti eredmények. Ennyi.

2013. nov. 13. 12:52
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem vagyok telhetetlen. Egy Nobel-díjast megneveznél? Csak egyet? Léci-léci-léci!
2013. nov. 13. 13:01
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
2009. orvosi, 2011. fizikai, és számtalan orvosi kutatások, és paraképességeket vizsgáló kutatások: Oroszország, Szovjetunió, USA, Kína, stb. hm. a hadseregek nyilván játszásiból áldoznak erre milliárdokat, vagy lehet csak milliókat. szóval van bőven eredmény! Kvantumfizikát se hagyjuk ki. nyilván ismered Bhor urat a kémia világából. tobozmirigy funkciói, meridiánok, színek, hangok, gondolati energia....... jó keresgélést! Panni
2013. nov. 13. 14:29
 17/24 anonim ***** válasza:

Egely úr is úgy indult, mint kezdő fizikus, hogy kiadták HF, bizonyítsa be a gömbvillám nem létezik.

Úgy maradt! és ott ragadt! :D

Panni

egy volt szkeptikus akarsz leckéztetni, vizsgáztatni?

2013. nov. 13. 14:33
 18/24 anonim ***** válasza:

>Kvantumfizikát se hagyjuk ki.

Most mutattad be épp, hogy sosem voltál szkeptikus.

Figyi, Panni, semmitmondó dolgokat, mint gondolati energia meg ráfordított milliárdok, én is tudok mondani. Nem ezekről van szó. Most nem általános ezo-dolgokról beszélünk, hanem a pszi-sebészettől.

Az a benyomásom, hogy fogalmad sincs az egész hátteréről (mivel nincs háttere), így terelsz. Nálam ez nem működik.

Félreteszed a mellébeszélést és linkelsz akár egy forrást is, vagy nem? Maradunk a pszi-sebészetnél.

Ign.

2013. nov. 13. 15:32
 19/24 anonim ***** válasza:
39%

NEM. Kedvesem, keresd meg a magad válaszaid, és tartsd tiszteletben a másét.

szia

2013. nov. 13. 19:30
 20/24 anonim ***** válasza:

Én megtaláltam a válaszokat, azt, hogy ez egy kamu.

Azért kérdeztelek, mert érdekelt a (nem létező) nézőpontod.

És nem tartom tiszteletben sem a véleményedet, sem a válaszodat, mert a véleményed alaptalan, választ pedig nem adtál.

2013. nov. 13. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!