Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az önkielégítés az bűn, ha...

Az önkielégítés az bűn, ha katolikus vagyok?

Figyelt kérdés
Hülye hozzászólásoktól kíméljetek. Csak egyszerűen válaszoljatok. Köszi. xx
2013. okt. 28. 22:31
1 2 3
 21/29 DarkLantern ***** válasza:

Ha katolikus vagy akkor minden bűn. Javaslom vonulj el egy hegyi barlanngba, és vizen meg kenyeren kívül mást ne egyél.

Bár egy olyan "isten" erkölcsi szabályait követni aki minden elsőszülött egyiptomi gyereket megöl csak azért mert egyiptomiak, elég komoly hülyeség.

És megkérnék minden fanatikus keresztényt hogy pontozzon le a véres kezű "istenük" sértegetése miatt. Köszönöm :)

2013. okt. 30. 15:34
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Darklantern:A barlang nem jó.Ott még tudsz gyönyörködni a beszűrődő fény látványában,és az esetleges madárcsicsergésben.A legjobb a Mariana árok feneke lenne.
2013. okt. 30. 15:42
 23/29 DarkLantern ***** válasza:
Möbiusz-szalag: Meghajlok tudásod előtt, nem gondoltam végig hogy a beszűrődő fény látványa és a madár csicsergés is bűnös dolog. Remélem megbocsátja ezen vétkem a véres kezű tömeggyilkos. XD
2013. nov. 2. 15:17
 24/29 anonim válasza:
Az önkielégités nem bűn. Csak ostoba vallási hagyomány mondja ezt. :) A kettő nem ugyan az :))) A maszturbálás orvos szakmailag jó, és hasznos dolog. Aki meg orvos szakmai kérdésre vallási váalszt ad, azt kuruzslónak hivják. Függetlenül attól, hogy mekkora a szekta mérete. :)
2013. nov. 28. 09:52
 25/29 Anxo válasza:

A katolikus (egyetemes) vallásban az önkielégítés azért bűn, mert a szexuális energiák arra valók, hogy valaki más felé használjuk föl őket, örömszerzésre, kapcsolatépítésre, munkára, tanulásra, stb, különben pedig főleg a túlzott önkielégítés bezárja a személyt.

A párkapcsolat hiányán kívül rengeteg oka lehet miért önkielégít valaki, lehet lelki betegség vagy hiány tünete is.

2014. febr. 2. 12:58
 26/29 Anxo válasza:
2014. febr. 2. 13:00
 27/29 Anxo válasza:

Mielőtt így gúnyoljátok az Egyházat, nézzetek már utána mit is tanít tulajdonképpen erről a témáról!

Az egyiptomi elsőszülöttek.... Mariana árok....

Látszik ti is csak a hollywoodi filmekből tájékozódtok a katolikusságot illetően...

2014. febr. 2. 13:04
 28/29 anonim válasza:
Nos egyházi iskolába jártam, köszönöm, de horror károkat okoznak az emberiségnek ilyen tiltásokkal, az egész történetük erről szól. Csak egy szekta, amelyik 2000 éves terrorral biztosította, hogy a legnagyobb legyen.
2014. febr. 2. 13:07
 29/29 anonim válasza:

Én is katolikus vagyok.Èn is maszturbálok.Szerintem meg nem bűn.Az nagyobb bűn ha megütsz ,megölsz stb..követsz el.

Vagy talán ez nem bűn?

Az öröm mióta bűn?Mert szerintem semióta.

13|L

2014. dec. 25. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!