Nem szoktam ezotériával foglalkozni, de ez azért elgondolkodtatott?
Buszozni szoktam az iskolám és a lakhelyem között naponta.Egy kis városban van egy szekér kint az utcán fekete lepellel letakarva és mindig olyan furcsa, rossz, félő érzés fog el.Nem tudom miért, lehet nrégen láttam egy filmet, amiben ilyesmi lehetett?Lehet az egész hülyeség ne haragudjatok :) Suliban van pszichológia órám, a tanár sok mindenről mesélt már, mert foglalkozik hipnózissal is..mesélt egy nőről, aki félt az előszobájukban egy szekrény előtt elmenni főleg sötétben.Kiderült,hogy előző életében háborúban ott rejtegette a kis húgát, azóta nem fél.
Ezt csak megosztottam veletek, mert igazából én nem nagyon hiszek ezekben a dolgokban, de nem is kételkedem, inkább smleges.
Volt már valakinek ilyen?
Előző élet nincs. Mikor a hipnotizőr a pácienst a jelenlegi életéről faggatja, akkor a páciens válaszol mivel az egyetlen életéről minden adat tárolva van, de mikor az elmúlt életeiről kérdezgeti a pácienst, akkor érvényben lép a páciensnél egy másik mechanizmus - a képzelőerő.
...
Könnyen megnyugtathatod magad.
Egyszer szállj le ott ahol a szekér van, és menj a közelében.
Szerintem csak annyi van a dologban, hogy azért fog el furcsa és rossz érzés, mert nem minden városban van egy szekér az utcán feketével letakarva, tehát nem szokványos látványosság. Ezen kívül a fekete sem az a vidámabb fajta szín, sokaknak a halál ( pl. temetésen mindenki feketében van) és a sötétség jut eszébe róla, így a reakciód természetes. Ha a szekér rózsaszínnel vagy pirossal lenne letakarva, akkor nem hiszem hogy negatív érzéseket váltana ki belőled.
Menj oda a szekérhez, esetleg kukkants be a lepel alá.
Ezen kívül a szekér sem állhatott ott "előző életedben", főleg nem a lepedővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!