Hová lettek az értelmes emberek, hányan vannak itt?
Elüldözték őket vagy esetleg úgy látták fölösleges már ide írni?
Félre értés ne essék, nem csak az Ezotéria hívőkre értem az értelmes szót, hanem a szkeptikusok egy kisebb részére is.
De manapság már ez látható az oldalon:
- ha felteszel egy kérdést 90%-ban ócsárló, személyeskedő, troll válaszok jönnek rá, nem pedig olyan ami segítő szándékú vagy normális, ami akár egyetért a kérdezővel akár nem
- a kérdések nagy része szándékos figyelem felkeltés, trollkodás (melyik faj volt, szkeptikusok mit szóltok) stb.
- valótlan kérdések, az ezotériában hívők kigúnyolódására irányulóak, trollok again
Körülbelül három szkeptikust tudok mondani, aki értelmes és ki is fejti a mondandóját! A többi csak troll és nagy szájú kommentelő, a nagy semmire.
Szinte biztos vagyok benne, hogy már a szkeptikusok...sőt, trollkodók lettek itt többségbe.
Azt kérem, hogy aki még ír ide, kommentel és kérdez, erre a kérdésre írjon be egy választ, hogy ő szkeptikus-e, nevetni jár ide, esetleg komoly hívő.
Csak hogy felmérjük, melyikből van több. ( bár én sejtem )
De akár ki is fejtheti, hogy mit gond erről.
Ha már linkelgettek ti is, akkor tessék:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
Ez a kérdés értelmes. Erre három ostoba válasz jön rá. Na kb. erről beszélek.
Szerintem is sokan vannak, nem tudom miert jo nekik, hogy gonoszkodnak, tobbseguk tinedzser lehet, akik menonek gondoljak magukat. A tobbi pedig, aki nem az, es keves van belole, hat, a szemelyes velemenyem az, hogy Magyarorszagon mindig mindenki dolgozik, es ha nem, akkor nem az ismeretszerzesen jar az eszuk, hanem, hogy lazitsanak.
Ezert nem fogjak venni a faradtsagot, hogy ertelmesen valszoljanak, ami hosszutavon senkinek nem kifizetodo, persze az a jo a multiknak, ha az alkalmazott nem kerdez, hanem robotkodik, mikor lesz mar valtozas, de ez mar mas asztal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!