Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi volt az, amit láttam?

Mi volt az, amit láttam?

Figyelt kérdés

Máig nem találom rá a magyarázatot. A kisfiamat altattam, mellette feküdtem az ágyban, sötét volt. Lehet, hogy el is szenderedtem, mikor a fiam egy kicsit nyöszörgött. Kinyitottam a szememet és kettőnk között, egy pingpong labdánál kicsit nagyobb halványan, gomolyogva fénylő gömböt láttam. Csak pár másodpercig tartott és halványodva eltűnt.

Egy pillanatig azt hittem, hogy álmodtam, de mikor becsuktam a szememet újra "láttam", úgy mikor egy világító dologra nézel és a szemed behunyva ugyanazt a formát látod. Tehát valós fényforrást láttam.

Nem tudom lényeges-e, de édesapám 2 nappal előtte halt meg, de nem volt igazán szoros a kettőnk közti kapcsolat.

2013. okt. 24. 23:47
 1/6 Jakyll válasza:
100%

Ha hiszel a szellemekben, akkor szerintem elkönyvelheted annak, hogy édesapád látogatott meg benneteket... szoros kapcsolat ide vagy oda, az unoka mégiscsak unoka.:)

Egyéb iránt meg a cerebrum működése eléggé érdekes... vannak külső ingerek, amik kihatnak az agyra és megjelennek valamilyen formában az álmodban, illetve gyakorta előfordul, hogy félálomban észleljük a világot ébredés után. Tudod, az agy sokkal lassabban ébred, mint a test. Kell neki egy kis idő... az "álomvilág" pedig eléggé ragacsos, hogy úgy fogalmazzak... megesik néha, hogy a szemed már résnyire nyitva, kezded érzékelni a környezetedet, de az álomvilágból még egy picit átlógnak dolgok a "valóságba".

Az ébredés utáni állapotok nem mindig tiszták, olyankor az agyunk csalatkozhat, láthatsz-hallhatsz-észlelhetsz olyan dolgokat, amik csak a központi idegrendszered által kreált illúziók, nem pedig paranormális jelenségek.

Vagy az is lehet, hogy az egész álom volt, mármint az a része is, hogy felkeltél, majd álmodtál: álom az álomban, tudod.:)

2013. okt. 25. 00:13
 2/6 anonim ***** válasza:
82%

Néha előfordul, hogy a látóideg végződések maguktól olyan gerjesztett állapotba kerülnek, mintha ránéztünk volna egy egy erős fényt árasztó tárgyra. Vérellátási, vagy idegi problémák okozhatják. Az is lehet, hogy ez volt. Igaz, teljesen sötétben ez megkülönböztethető attól, ha például ránézünk a világító villanykörte izzószálára.

Ez régen volt? Ha mostanában, akkor esetleg be kellene számolni erről az orvosnak, csináltatni egy CT-t.

2013. okt. 25. 12:58
 3/6 A kérdező kommentje:

Utána teljesen ébren voltam, kirohantam a nappaliba és elmondtam a férjemnek, hogy mit láttam. Tudom, hogy láttam azt a valamit, csak azt nem tudom, hogy mit.

Esetleg gömbvillám nem lehetett?

2013. okt. 26. 23:24
 4/6 A kérdező kommentje:

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

2013. okt. 26. 23:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Ááááá... béna vagyok. Rákerestem a gömbvillám képekre és találtam egy tökéletesen hasonló képet. De béna vagyok a feltöltéshez.
2013. okt. 26. 23:35
 6/6 anonim válasza:
Én is "látok" energiákat, este sötétben (több mindent is). Lehet, hogy köze van apukádhoz.
2013. nov. 12. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!