Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van olyan írás ahol érvelnek...

Van olyan írás ahol érvelnek amellett hogy a halállal nem ér véget teljesen a létünk? Vagyis valami tovább él ami esetleg a lélek? Mert eddig csak habzószáju ateistákat láttam akik osztják azokat akik nem materialisták.

Figyelt kérdés
és itt most nem azokról beszélek akik keresztény fanatikusak...
2013. aug. 6. 22:56
 1/2 baldwin13 ***** válasza:

Szóval a lélek az első szívdobbanással érkezik és az utolsóval távozik a testből. Miután távozik a halott testből nem reinkarnálódik, sem semmi ilyesmi nem történik vele. Ez egy speciális létforma.Egyszerűen fogalmazva: ameddig lessz valaki, aki ,,gondol rá,,(mármint az elhunytra), addig a lelke itt tartózkodik, majd fokozatosan eltűnik, ahogy halványodnak az emlékek.

Egy közúti baleset miatt egy kis időre már jártam a túloldalon. Ezért hidd el nekem, hogy a föld minden élőlénye csak egy esélyt kapott.

2013. aug. 7. 00:42
 2/2 Passiflora ***** válasza:

Kedves Kérdező! Ha érdekel a téma, a következő könyveket tudom jó szívvel a figyelmedbe ajánlani:

dr. Michael Newton: Lelkünk útja (4 kötete jelent meg, mindenképpen sorban, az elsővel kezdve érdemes olvasni őket, mert egymásra épülnek)

Itt olvashatsz hozzászólásokat olyanoktól, akik olvasták a könyveit:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__reinkarnacio-es-karm..

Robert Schwartz: Bátor lelkek

Brian Weiss: Életek, mesterek / Mesterek üzenetei / Lélektársak

Nem tudom, hogy Dr.Ian Stevenson pszichiátria professzornak kiadták-e valamelyik könyvét magyarul, de az interneten már magyarul is sok információ hozzáférhető a 40 éven át végzett kutatómunkájával kapcsolatban, pl.:

[link]

A Youtube-on mind a négy szerző nevére rákeresve találsz velük készült interjúkat, vagy más érdekes információkat a munkásságukkal kapcsolatban. Nem tudom, hogy tudsz-e esetleg angolul - ha igen, nyilván sokkal könnyebb dolgod van, de ha nem, akkor is találsz köztük olyat, aminek van magyar feliratozása.

Ha esetleg foglalkoztat annyira ez a téma és nyitott vagy a lehetőségre, amennyiben írsz egy privát üzenetet, szívesen ajánlok a figyelmedbe egy olyan, Magyarországon még nem túl ismert módszert, amivel meglehetősen személyes és meggyőző tapasztalatot lehet arról szerezni, hogy a létezésünk nem a fogantatással kezdődik és nem a fizikai halállal ér véget. (Nem regressziós hipnózisra vagy reinkarnációs utaztatásra gondoltam.)

További jó olvasgatást és kutakodás kívánok Neked a ebben a témában, és azt, hogy mindig megtaláld a válaszokat a kérdéseidre! :-)

Üdvözlettel: Vera

2013. okt. 30. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!