A kedves szkeptikusok hallottak már a piramisokról?
Nézzenek már utána légy szíves, hogy miért nem tudnak ilyet még ma sem építeni, sőt soha nem is fognak tudni....???
Hogy lehetséges ez?
Elárulom, hogy a piramis belülről üres, nincs boltív, nincs tartóoszlop, sőt úgy vannak egymásra téve a sorok (kövek), hogy már a második sor összeomlana, amikor ráteszik az elsőre, mert túl kicsi az alátámasztás alatta.
De ettől függetlenül mégsem dől össze, de nem értik a te tudósuraid miért...
Illetve értik, mert ők tudják, hogy azt bizony Isten teremtette és nem rabszolgák csinálták, hiszen ma sem tudnák, de ezt megtenni, de nem verik nagy dobra....
A piramis örök mementóként áll az embereknek Isten létezését igazoló TÉNYKÉNT!!!!
De azok biztosan tudatlanok, akik csak a hazugságot igazoló tudósoknak ás a médiának hisz, amiben ezeket elfelejtik alaposan kivesézni, mert még esetleg felébrednének az emberek...
Ennyit a Ti tudományotokról..., szerintem ideje lenne egy kicsit gondolkodni is mielőtt írtok erről-arról butaságokat...
És az igaz, hogy van szabad vélemény csak ott a probléma, amikor valaki a saját, szubjektív véleményét, objektív tényként közli másokkal akkor, amikor arra semmi bizonyítéka, tapasztalat nincs!
Csak légből kapott álhírek és áltudományos magyarázatok!
Ez akár akaratlagos, akár nem de mások manipulációjához vezet. Ezért is ennyire buta ma az emberiség...
Bárki írhatja azt, hogy "talán nem", "szerintem nem", de azt, hogy "biztos nem lesz", na ezt sohasem írhatná le, annak akinek egy csöpp esze is van, hiszen az illető biztosan nem ismeri a jövőt, vagy tévedek?
Ajh, de fárasztó hülyékkel foglalkozni..
De legyen.
"A kedves szkeptikusok hallottak már a piramisokról?"
Igen, hallottunk róla.
"Nézzenek már utána légy szíves, hogy miért nem tudnak ilyet még ma sem építeni, sőt soha nem is fognak tudni....???
Hogy lehetséges ez?"
Már a kérdésedben is hazudsz/tévedsz. Minden további nélkül tudunk ilyet építeni. Az, hogy nem építünk, annak meglehetősen prózai oka van: Nem lenne semmi haszna számunkra. Egyszer valami tudós fickó kiszámolta, hogy kb. 5 milliárd dollárba kerülne felépíteni egy piramist ma az akkori technológiával. Szerinted ki dobna ki ennyi pénzt csak azért, hogy bebizonyítsa, hogy meg lehet építeni?
Bár ha én lennék Bill Gates, én rászánnám ezt a pénzt, csak hogy a magadfajta idióták végre abbahagyják a hülyeségeiket.
"Elárulom, hogy a piramis belülről üres, nincs boltív, nincs tartóoszlop, sőt úgy vannak egymásra téve a sorok (kövek), hogy már a második sor összeomlana, amikor ráteszik az elsőre, mert túl kicsi az alátámasztás alatta.
De ettől függetlenül mégsem dől össze, de nem értik a te tudósuraid miért..."
Már megint csúsztatsz/hazudsz. Nem üres belülről, legfeljebb vannak benne üregek.
Másodsorban, ha nem vagy képes megérteni, hogy miért nem dől össze egy piramis, nem értem, miért nem csodálkozol rá modern korunknak arra a csodájára, amit úgy neveznek, hogy kőből rakott pince. Pl. nekünk is van ilyenünk a kertünk végében, és hidd el nekem, nem az ufók építették, ráadásul tökéletesen engedelmeskedik fizikai törvényeknek, csakúgy, mint egy piramis.
A többi marhaságra már nem is reagálok tételesen, nincs értelme.
Nem Pui Padre meg Gyurcsók József honlapjairól kéne szerezni az ismereteidet, hanem esetleg odafigyelni az iskolában, esetleg elvégezni egy építészmérnöki szakot, és utána okoskodni.
"a kőből rakott pince dongaboltozatos?"
Hát akár hiszed, akár nem, pontosan az :D
Nem sok kőből rakott pincét láthattál eddig.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!