Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit lehetne kezdeni a magukat...

Mit lehetne kezdeni a magukat szkeptikusnak mondó trollokkal?

Figyelt kérdés

És most itt nem a normálisakra gondolok, akik le is tudják vezetni tudományosan a véleményüket, hanem azokra akiknek a válaszaik csak ezekből állnak :

- szedd be a gyógyszered

- ostoba vagy (indoklás nélkül)

- kapcsold ki a gépet

- bújjál el

- menjél elmegyógyintézetbe

Meg aki egy normális kérdésre, a témához kapcsolódó választ ad, teljesen lepontozzák (nem érdekelnek a pontszámok nem azért írom, csak ebből is látszik mennyi van belőlük), aki meg a poloskoidos, meg lumbilábas hülyeségeket hajtogatja 80% körül vannak . De most komolyan, mit lehetne ezekkel csinálni ?

2013. okt. 23. 12:38
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%

Pont most írtam ki ezzel kapcsolatban egy ötletet ami talán segítene.Szerintem egész jó ötlet.

EZ CSAK SAJÁT VÉLEMÉNY (!): http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__4966..

2013. okt. 23. 12:49
 2/22 anonim ***** válasza:
64%

Nem tudod a józan észt, a tudományt és a logikát használó embereket eltüntetni egy mindenki számára szabadon használható oldalról.

Biztos van a neten egy külön olyan oldal ahol a fajtátok elvegyülhet és elkerülheti a normális embereket.

2013. okt. 23. 13:28
 3/22 anonim ***** válasza:
94%

megszólalt annácska a legnagyobb troll, a kitalált történeteivel.

ahogy régebben írtam, biztos nincs magas iskolai végzettséged, a természettudományok fogalmát csak könyvben láttad, és egy melósként tudlak elképzelni, kb ennyi ésszel.

rengeteg kitalációt összehordtál már ezen az oldalon, csak az a baj ezzel, h sok ember, főleg a fiatalok akik még tanulják a fizikát és kémiát, nem nagyon értik még, felülnek a nem normális kijelentéseidre, amit a netről ollózol nekik össze.

de sztem te még a töri órán is, köpőcsöveztél...mert sok nem ragadt rád, abból a tantárgyból sem:)

2013. okt. 23. 13:33
 4/22 A kérdező kommentje:
1# Ez nem rossz ötlet !
2013. okt. 23. 13:36
 5/22 anonim ***** válasza:
89%
Mármint azoknak, akik a te troll kérdéseidre reagálnak?
2013. okt. 23. 14:04
 6/22 anonim ***** válasza:
97%

- szedd be a gyógyszered

- ostoba vagy

- kapcsold ki a gépet

- bújjál el

- menjél elmegyógyintézetbe

2013. okt. 23. 14:09
 7/22 anonim ***** válasza:
95%
pali pacsi!
2013. okt. 23. 14:10
 8/22 A kérdező kommentje:
Igen, mert egy ezotéria rovatban az ezoterikusan gondolkodók a trollok, teljesen logikus ...
2013. okt. 23. 14:29
 9/22 BlackSword ***** válasza:
Teljesen... Mi nem is hordunk össze hetet-havat, és nem élünk ilyen dúrván vissza a szólásszabadsággal...
2013. okt. 23. 15:21
 10/22 anonim ***** válasza:

És a szándékosan troll kérdéseket kiíró kérdezőkkel vajh mit lehetne csinálni?

- A reptodioknak hány foguk van?

- Tegnap elmentem három lumbulábival és öt poloskoiddal kocsmába, megittunk pár macifröccsöt, szkeptikuskák mit léptek?

- Sokat zabáltam ma, szellem ment a gyomromba? PLS HELP!

- Szeretnék megidézni pár démont, meg Hell Knightot meg egy Spider Mastermindot is, melyik könyvben van leírva hogy kell?

És így tovább, és így tovább. Ja és a reptoidok lelézerezik az annuakikat!

2013. okt. 23. 15:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!