Vannak véletlenek? Kort és nemet is írjatok!
Figyelt kérdés
Magyarázatot is írjatok, hogy miért van vagy nincs szerintetek.2013. okt. 17. 17:31
11/13 anonim válasza:
Szerintem véletlenek nincsenek, az univerzum mindent okkal csinál. Egész biztos, hogy a véletlennek igazából valamilyen köze van a cselekvéshez. pl. találsz egy pénztárcát. Miért találtad? Mert lehet, hogy te tudnád visszaadni annak, aki elvesztette, mert mondjuk ismered, v. közel van. 13/L
12/13 The magic of banana válasza:
Valaki egyszer azt mondta,hogy nincsenek véletlenek,csak az elkerülhetetlen.16/L
13/13 anonim válasza:
Szerintem nincsenek véletlenek. Nagyjából 5 éve tudatosan figyelek erre. Ha valami történik velem, teljesen mindegy, hogy akartam, vagy nem, mindig kirajzolódik, hogy mi volt az oka.
Olyan érzésem van az élettel kapcsolatban, mintha egy sorozatot néznék, amiből csak néhány rész van előre megírva, és az utolsó részben a csattanónál minden addigi homályos folt már egyértelművé válik, a miértekre megjön a válasz. Amikor lezárult egy blokk, jöhet a következő.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!