Volt itt már valakinek életközeli élménye?
Nem látogatom az ezo összes rovatát, de amelyekben gyakran előfordulok, ott a halál, szörnyek, démonok, ellenséges földönkívüliek uralkodnak. A kérdezők borzalmakról, bosszúról, átkokról tudakozódnak.
De életközeli élménye kinek van? Az ezotériából hiányzik a szerelem (a szívből jövő, nem varázslásos), a szeretet, a boldogság? Senki nem örül semminek, csak szekrénytologató démonokkal, rossz szellemekkel küzd?
A pozitiv elmenyekkel nincs gond, ezert nem szerepelnek a kerdesek kozott.
A negativak gondolkodasra kesztetnek, ezzel serkentik a lelek fejlodeset.
EletKOZELI elmeny nem lehet, mert az elet MOST VAN. A halal majd eljon. A halal kozeleben/arnyekaban eljuk az eletet.
Hát a helyzet az, hogy az asztrál síkon töltöm az időm nagy részét mivel fel kell szabadítanom a lelkeket a gonosz istenek és lidércek fogsága alól. A hermetikus mágiámmal letudom gyűrni őket, de nem mindig sikerül egy könnyen, ezért rendszeres meditációra van szükségem, hogy növeljem a varázserőmet, amivel megküzdhetek az alsóbb világ szörnyetegeivel, démon lordjaiva! :D
Remélem ezek után mindenkinek érthető, hogy kevés időm van foglakozni az anyagi világgal és az életemmel! :D
Persze elő fordult, hogy volt egy-két ilyen élményem:
17 évesen amikor először csókolóztam, vagy amikor nagyapámmal horgásztam stb.
Vagy amikor ezt a zenét hallgatom az asztrális háború előtt: http://www.youtube.com/watch?v=hHhE9_y76hw
Jó a kérdés!
Az élet igenléséről keveset beszélünk.
Akkor mikor egy kicsit szorongatott helyzetbe kerülünk betegség vagy valamely veszteség okán,bizony Isten felé az Élet forrásához fordulunk enyhitésért imádkozunk.
Vagy annak a helyzetnek az elfogadásáért,és milyen nagy a hála bennünk a könnyebbségért.
Csak el ne felejtsük,hogy minden jó dolog az Isten ajándéka köszönet érte.
Nem én mondom: Az emberek annyira félnek a haláltól, hogy nincs bátorságuk élni. Ezt érzem itt is, ezért a kérdés.
Az ezotéria szerintem szólhatna a felszabadult, örömteli élet elérésének technikájáról is, nem csak borzalmas dolgokat jövendölőkről, s más hasonlókról.
Nem osztom azt a nézetet, hogy erről nem lehet kérdezni, eszmét cserélni.
Az osi ezoterikus bolcsesseg szerint az oromteli, folszabadult elethez az ut a szenvedesen keresztul vezet vissza. A dualis vilagban ut a menyorszagba poklon keresztul jarhato csak.
Nem lehet elvalasztani az eletet es a halalt, e ketto foltetelezi egymast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!