Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez jelenthet valamit?

Ez jelenthet valamit?

Figyelt kérdés
Ma elkezdtem rajzolni,de nem tudtam mit és csak húztam a vonalakat. A végén kijött annak a fiúnak a neve aki tetszik. Nem akartam leírni a nevét,de az jött ki belőlle. Ez lehet valami jel,vagy ez nem jelent semmit?
2013. okt. 14. 20:45
 1/3 anonim válasza:
ő veszi el a szüzességedet majd (tévedésből, ugyanis az ikertesodat várta), és méghozzá ez az egész egy papírboltban fog történni, akkor amikor végre szellemileg kissé felnősz! mivel én hívő vagyok ezért azt mondom: az ezoterika egy sátáni dolog, a tévében szereplők csak a pénzért találnak ki mindenféle "pénzvonzásokat" meg ilyeneket. SEMMI SEM VÉLETLEN! egy idézet a káté első mondatából: "Úgy megőriz, hogy mennyei Atyám akarata nélkül egy hajszál se hullhat le fejemről, sőt mindennek üdvösségemre kell szolgálnia." mint mondtam, nincs véletlen, ez a név+papír sem az :D
2013. okt. 14. 21:16
 2/3 anonim ***** válasza:
amikor rajzolgattal, a tudatalattid iranyitotta a kezedet - ez a magyarazat. tehat a fiura gondolsz, mert tetszik, es ez megnyilvanult, felszinre kerult a rajzban.
2013. okt. 14. 22:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, ez azt jelenti, hogy pont az a fiú tetszik neked, amelyik fiú neked tetszik. Igazán szerencsés véletlen :)
2013. okt. 15. 00:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!