Az álomfogónak mennyire hihető a mágikus ereje? (többi lent)
Engem érdekelnek ezek az indián, törzsi kultuszok és kultúra, ezért sok álomcsapdám/álomfogóm van. Az első után már nem álmodtam annyi hülyeséget, nem ébredtem fel éjjel, de aztán visszatértek. Lejárt a szavatossága, vagy nemtom :D
Az ismerőseim tudják hogy én szeretem az ilyen dolgokat, ezért gyakran kapok tőlük totemeket és álomcsapdákat.
Minden új tárgy megváltoztatja az estéimet, múltkor kettőt is kaptam. Hetekig rémálmom volt az egyiktől, a másiktól viszont elmúlt. Ha kapnék egy újat most születésnapomra valakitől, ismét fordulna a kör és újra rosszakat álmodnék amíg nem kapok ismét egy újat :D
Persze az álmok nem csak ettől függnek, lehet véletlen egybeesés is. Lehet sokszor stresszelek tudatalatt és amitt álmodok mindent össze és amikor megszukszok, jönnek az átaludt éjszakák. És lehet hogy pont akkor van egy ilyen ciklus amikor kapok valakitől egy tárgyat :)
Csak vigyázz azzal a tetoválással! Viszályára is fordulhatnak a dolgok!
Ehhez meg kell érteni a működési elvét. Mert nem a totem, az álomfogó teszi azt amit tesz, hanem a hozzá tartozó körítés, duma, és hogy mennyire veszed azt be, ill. milyen mélyen hiszel benne! Ezen a hiten alapul minden, Az egész élet befolyásolója ez a hit.
Már megbocsáss, de minek a tetoválás, ha nincs benne, mögötte valami elképzelés?
Azt javaslom, ha még nem késő, ne tapadj bele ehhez hasonló baromságokba, légy szabad! Az első lépés a szabad gondolkodás felé, ha átlátod, hogy értelmetlen az a dolog amit tenni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!