Ha 2 ember együtt van és mindennél jobban szeretik egymást, de közben az egyik fél meghal, a másik pedig keres magának mást, mert rossz neki egyedül, akkor ők már soha többé nem lesznek együtt lélekben?
Figyelt kérdés
Mi van, ha az a másik aki távozott az élők sorából, csak rá vár, mert ő volt élete értelme?2013. szept. 27. 17:32
11/20 anonim válasza:
Boci, szerintem nem tudhatjuk, hogy mennyire fájhat ez ... az ittmaradónak ... És igen, ha egymásnak rendelte őket a Sors, haláluk után újra találkozni fognak.
12/20 anonim válasza:
Viszont ha egymásnak rendelte őket a sors és haláluk után találkoznak viszont az egyik fél idő előtt távozik akkor a másik félnek nem lenne tisztességes mással összejönnie hiszen akivel összejön az nem feltétlen lelte még meg a neki rendelt társát.
13/20 anonim válasza:
ez meg elég abszurd, mert minden szerelemnél azt hisszük, h ő az Igazi..... aztán kiderül h nem...
14/20 anonim válasza:
azért 'nyomorogni' hátralévő életedben h majd talán együtt legyetek az örökkvalóságban,hát nagy lutri.
15/20 anonim válasza:
Boci, én még mindig azt mondom, hogy nem tudhatjuk, hogy ez milyen magánnyal jár ... Én gyermekként veszítettem el az apukámat, anyum akkor összvissz 40 éves volt ... Ő megpróbálta, felnevelt minket egyedül, de tapasztalatból mondom, hogy ez nem egészséges.
16/20 anonim válasza:
Mio Madre szeret apám aki halt. Azóta Madre nem szeret más. Nem kell neki más.
17/20 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy nem lehet egy másik ember az "életed értelme", mert ha igen, ott rohadt nagy baj van. Én is boldog párkapcsolatban élek és őrülten szerelmes vagyok, de nem hiszem, hogy ő lenne a lelki társam, akit minden életemben kerestem, meg az életem egyetlen értelme, mert abban nem érzek elég logikát. :) Persze, dúló láv közepén meghalni problémás, főleg a halottnak, aki következő életébe is viheti tovább a szerelmes mivoltát, miközben a szerelme már az akkori életében továbblépett és mással is megtalálta a boldogságot, de az ilyen esemény karmikus, okkal történik, és tanulnia kell belőle. Nincs értelme egy életen át boldogtalanul élni a másik nélkül, de persze, választható az is. Ez mindig az életben maradt fél egyéni döntése. Nekem nagymamám már 30 éve özvegy, és nem keresett új párt, bár akkorra a két gyermekük már épp családot alapított, és falun kevésbé volt szokás ennyire a boldogságot hajkurászni. :P Ám fiataloknál érthető, ha egy idő után keresnek valaki mást, a "probléma" a gyászév lejárta előtti kereséssel van, aki ugyanis már az előtt továbblép, az nem is szerette a társát. :P
18/20 anonim válasza:
az életben már biztos nem lesznek együtt!
19/20 anonim válasza:
bizony, ha vkinek a párja az élete egyetlen értelme, akkor ott tényleg gondok vannak :S
20/20 anonim válasza:
Olyanok leszünk mint az angyalok..Nem lesz fájdalom és bánat sem hiányérzet...A legnagyobb szeretet lesz amelyet itt nem ismerünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!