Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki jártas a babonák ügyében?

Ki jártas a babonák ügyében?

Figyelt kérdés
Kb. 15 évvel ezelőtt volt egy kolléganőm aki állapotos volt,és vettem a gyerekének ajándékba egy nagyon szép rugdalódzót sapkával. A baba megszületése után kiderült hogy a gyermek súlyosan fogyatékos, és max. 1 évig élhet. A ruhát nem tudtam sose átadni, a kapcsolat megszűnt közöttünk, a baba sajnos elment. A ruha megmaradt. Nem mertem senkinek sem oda adni, sem eladni,mert nem tudom jót teszek-e ezzel egy másik kisbabának? Végülis sose volt hordva, teljesen új. Mit tegyek vele?
2013. szept. 11. 10:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Értelmes ember NEM hisz semmiféle babonának! Nyugodtan add oda a ruhát egy másik gyereknek.
2013. szept. 11. 10:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha a 15 év állás nem tett benne kárt, add oda bárkinek, aki örül neki. Nem fogja megbetegíteni viselőjét.
2013. szept. 11. 10:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha rossz érzésed kötődik hozzá, akkor dobd ki.

Babonától, hittől függetlenül.

2013. szept. 11. 11:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy ártana másik babának, elvégre nem jutott el az ajándék a címzetthez, de ha rossz érzésed van, inkább ne add oda, nehogy egy szimpla megfázásra is azt hidd később, hogy te okoztad a "bajt", mert az ilyen bűntudatnak semmi értelme, és csak ront a helyzeten. :)

Esetleg ha az megnyugtat, akkor kántálj el valami "varázsigét", amivel "megtisztítod" és "megáldod" a gyerekruhát, hogy a viselője majd egészségesen nőjön fel. A jó szándék számít, és hogy hiszel-e benne, hogy ez tényleg célt ér majd, és egy ilyen "áldott" babaruhával majd segítesz. :)

2013. szept. 11. 13:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem van egy amulettem ami megóv minden babonától.

Nem kell semmitől félned, add csak tovább.

DE tedd ki előtte direkt napfényre. Ez nem babona, hanem információs tisztítás, a fényzajjal felülírod a saját belevitt gondolataidat és tiszta lesz a rucika.

puszi

2013. szept. 11. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!