Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Babavárási babonák?

Babavárási babonák?

Figyelt kérdés

arra vagyok kíváncsi hogy milyeneket ismertek, pl: nem vehetek ruhát neki stb....

most kapunk elvileg egy babakocsit ajándékba rokontól, de még csak a 20. hétnél tartunk. Jelent valamit, vagy ne higgyek az ilyen babonákban?

köszi

2012. márc. 4. 13:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Van rengeteg babona, de ha elkezdesz ezzekel foglalkozni, akkor egész idö alatt csak idegeskedni fogsz, hogy baja lesz a babának. Sokkal jobb,ha nem hallgatsz iylen hülyeségeket, mert ezzel tönkreteszed a terhességet, és a babának az garantáltan árt, ha idegeskedsz, hogy mit csinálsz éppen, amit a babona szerint nem szabadna. Inkább lazits, élvezd, hogy még akkor alszol,amikor akarsz, nem kell éjszakáznod, stb., mert ha meglesz a pici, akkor egy ideig ezekröl szó sem lehet.

Értelmes ember meg elöre beszerez mindent, hogy mire meglesz a pici, akkorra ne kelljen szaladgálni különféle üzletekbe. Lesz épp elég dolog, amivel foglalkozzatok, erre már ne pazaroljátok az idöt.

Attól, hogy veszel babakocsit, kisruhákat, berendezed a helyét, nem lesz semmi baja a gyereknek, ha meg valami történik, akkor NEM azért mert elöre gondolkodtok.

Kellemes babavárást.

2012. márc. 4. 13:37
 2/5 anonim válasza:
14%

Szerintem vannak babonák ,amikre jó ,ha figyel az ember.

Pl.:1. Mikor anyukám terhes volt velem,megijedt az őztől és a hátához nyúlt-> most a hátamon ott az őzike.

2.Nem jó semmit vásárolni neki-> ez igaz. Hagyd az utolsó pillanatra. (én is vártam a babánkat ,már nézegettem ,tervezgettem neki mindent és elvetéltem):(

Szerintem hihetsz az ilyen babonákba,nem hiába vannak.

Jó baba várást!!!

2012. márc. 4. 13:39
 3/5 anonim ***** válasza:
gratulálok, cukorka...
2012. márc. 4. 15:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezek hülyeségek, most gondolj bele ahol már a 2.ik gyerek születik, annak elvileg már mindene megvan amit előzőleg vásároltak a szülők...(kiságy stb.) ezek a babonák nem jelentenek semmit! de ha ilyenekkel fárasztod magad, csak idegeskedni fogsz az meg nem jó a babának!
2012. márc. 4. 16:16
 5/5 A kérdező kommentje:

köszi a "mindenféle" választ :)

ugy döntöttem nem hallgatok az ilyen dolgokra, mert elég parás vagyok, csak tényleg ártanék, ugyhogy lazulok és köszönöm a jo tanácsokat :D

2012. márc. 5. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!