Az ember 100%-ban maga alakítja a sorsát?
Figyelt kérdés
Lehet, h rossz a kategória, ezer bocs.
Kérdés adott. Szerintetek?
2013. szept. 9. 21:39
21/30 anonim válasza:
nem csak te alakítod a sorsodat, nyilván a körülmények bele szólhatnak , vagy a téged körülvett emberek,ismerősök és ez ugyanúgy müködik oda vissza.
22/30 anonim válasza:
Nem.
Hiába pofáznak az ezoterikusok, nem igaz.
Nincs 100%.
23/30 A kérdező kommentje:
Szerintem sincs 100 százalék.
2013. dec. 2. 20:42
24/30 anonim válasza:
Én nem sokat alakítottam rajta,minde csak jött magától.
25/30 anonim válasza:
Az ember tehet azért, hogy ne legyen egy szerencsétlen kuka, amihez tanulni kell, ha majd bele is döglessz, és keményen dolgozni. Így lehet haladni felfelé, és lefelé is lehet tendálni ha olyan életvitelt folytatsz. Aztán persze ott vannak a véletlen előre nem kiszámítható események bekövetkezte, amik sorsformálók lehetnek. Talán 50%ban az ember megy amerre tud, 50%ban pedig a véletlenek alakítják az ember életét.
27/30 anonim válasza:
Nem tudod 100%-ban magad alakítani az életedet...kb. minden befolyásolja...az emberektől, az időn át egészen a környezetedig minden.
28/30 baldwin13 válasza:
A szabadakarat csak illúzió.
29/30 avatar87 válasza:
Nem! próbálkozhatsz, de valami mindig történik ami miatt nem úgy alakul a sorsod ahogy alakítanád.../vagy tervezed (Ember tervez, isten végez)...
30/30 anonim válasza:
jajajajaaa ember tervez isten végez :) Ezen nincs mit túlbonyolítani..
Ha mindent magad akarsz uralni, és nem élvezed az életet, nem tudsz áramolni akkor a sorsod addig fog leckéztetni amíg meg nem tanulod nagy fájdalmak árán feladni az összes hülye irányítási vágyad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!