Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez mi lehetett?

Ez mi lehetett?

Figyelt kérdés
Kb 1 hete mindig fél tíz után hallom hogy valami kopog az ablakon.De mindennap.Ha meg lekapcsolom a lámpát akkor még hangosabban.Meg néha magától zörög a lépcső.

2013. szept. 5. 16:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Idén a Télapó hamarabb jön
2013. szept. 5. 21:28
 2/9 emir72 válasza:

Az első a híres "Ablakonkopogó", a második a félelmetes "Lépcsőzörgető"! :)

Bocsi, de tól kevés az infó, amit megadtál!

2013. szept. 6. 11:54
 3/9 anonim ***** válasza:
59%

Nem kell mindent túlmisztifikálni...

Lehet megmagyarázható, de ennyi információból nehezen...

2013. szept. 6. 12:34
 4/9 A kérdező kommentje:

1:haha

2:?

Amúgy tegnap is hallottam kinyitottam az ablakot hogy megnézzem,és semmi nem volt.

2013. szept. 6. 13:59
 5/9 anonim ***** válasza:

De te hogy gondolod? Látatlanba magyarázzuk meg, hogy miért zörög az ablakodon valami???

Ez olyan mintha valaki azt kérdezné? "Szerinted terhes vagyok?" Körülirás nélkül!

2013. szept. 6. 14:54
 6/9 Gyémántlány ***** válasza:

Képzeld el, velem is volt ilyen! Nagyon féltem, vagyis nem is féltem, csak furcsálltam a dolgot, és nem tudtam megmagyarázni. Nekem is minden áldott este kopogtatott valami az ablakomon. Sokáig tartott, mire rájöttem, mi is csinálta a zajt.

Tehát van a szúnyoghálóm az ablakomon, és valamiért fel volt húzva (talán úgy hagytam véletlenül, hogy szellőztetéskor több levegő jöjjön be). Magát a hálót egy kis madzaggal lehet lehúzni, aminek a végén egy picike műanyag van. Na, hát azt a műanyagos madzagot verte a szél minden este az én ablakomnak. Mikor rájöttem, lehúztam a hálót, és az ablakomon belülre tettem a műanyagos cuccot.

Lehet, hogy nálad is hasonló dolog okozza a gubancot, próbáld meg megszüntetni, de semmiképpen se ess kétségbe! A dolgoknak mindig megvan az ésszerű magyarázata, csak meg kell találni! :))

A lépcső meg mindenhol zörög, csak akkor nem, ha betonból van.

2013. szept. 6. 15:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Velem is tortent ilyen

Kopogast hallottam, de nem az ablakon hanem az ajton.

Odamentem, kinyitottam, es ott allt a szmszed valamit atjott megkerdezni

Hat nem hihetetlen ?

Tele van az elet misztikumokkal.

2013. szept. 7. 06:59
 8/9 A kérdező kommentje:
Kár hogy kifelejtettem a leírásból hogy normális emberek írjanak!!!!
2013. szept. 7. 11:06
 9/9 A kérdező kommentje:
6! köszi
2013. szept. 7. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!