Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tudtok nekem tanárt találni...

Tudtok nekem tanárt találni ezekhez?!

Figyelt kérdés

Annyira szeretném megtanulni bármelyiket ezek közül:

hydrokinesis(víz-), terrakinesis(föld-), pyrokinesis(tűz-), Aerokinesis(levegőidomítás)! A legjobb lenne a víz mert az a kedvencem, de igazából tök mindegy. Egész napokon át keresek a neten ilyen dolgokat de ezek az oldalak nem segítenek! Egy igazi tanárt szeretnék aki kijavít ha hibázok és bíztat.(és nem kérek szkeptikusokat, nem tudtok meggyőzi)

2013. aug. 31. 20:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezotéria támakörben sok sátánista segítene neked
2013. aug. 31. 20:37
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Isten itt van segít neked. Modnom mit csinálj:- Végy egy poharat merj bele vizet. Ha ez megvan öntsd át egy másik pohárba és lőn világosság irányítod a vizet.

- Fogj egy ásót szúrd a földbe és lépjrá jó erősen. Ezek után kezd magad felé húzni és lám-lám uraloda földet.

- Öngyújtó

- Szívd be a levegőt. erős koncentrálás után fújd ki.

2013. aug. 31. 23:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de nem létezik olyan tanár, aki ilyet tanítana. Legalábbis ezen a bolygón nem.
2013. szept. 1. 13:22
 4/9 anonim ***** válasza:
MI van fiacskám, túl sok volt az Avatar?
2013. szept. 3. 19:18
 5/9 anonim válasza:
képzeld "fiacskám" hogy lány vagyok!!es ha nem tetszik amit kiirok akkor bASZZD ne irj vissza!tudsz olvasni?azt irtam h szkeptikusokan nem kerek.menj vissza elsobe. es nem mindegy neked h en mit csinalok??fogd be a pofad es ne irj tobbet idiota
2013. szept. 4. 14:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Elmebeteg!
2013. szept. 5. 19:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát...nem tudom mit mondjak..őszintén

Túl sok Avatart néztél, és meghülyültél...

Vagy szimplán ilyen idióta vagy, nem tudom

Kíváncsi lennék hány éves vagy?

Komolyan gondoltad te ezt egyáltalán, vagy pontosan mire akartál ezzel célozni?

Az eszem megáll, hogy lehet valaki ilyen gyöpagyú??

Szerinted ilyen létezik a valóságban te IQ bajnok?

2014. márc. 9. 20:24
 8/9 anonim ***** válasza:

5. válaszoló

Te nem is a kérdező vagy de mind1...hagyjuk...

Szerintem neked kéne visszamenni elsőbe ennyi ésszel és nem mást szidni itt ilyenekről

Agyfaszt kapok... LOL

2014. márc. 9. 20:28
 9/9 Sokka válasza:

Figyelj,szerintem Te inkább tűz vagy a válaszod alapján.

Te nem tudod megtanulni,viszont ha nagyon akarod ezt csinálni,akkor kezdjél el infót gyűjteni,és találj egy hozzád illő párt.aztán a gyerekedet tanítsad erre,és egy idő után kialakul.viszont ezzel nagyon vigyázni kell, mert ha valaki ezt megtudja,akkor nagy bajban leszel.

Sok Szerencsét!:)

ui.:szerintem a többiek teljesen hülyék,és nem érdemes foglalkozni velük.ha ezen felhúzod magad,az még inkább azt bizonyítja hogy te inkább tűz vagy

2016. márc. 25. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!