Tudtok nekem tanárt találni ezekhez?!
Annyira szeretném megtanulni bármelyiket ezek közül:
hydrokinesis(víz-), terrakinesis(föld-), pyrokinesis(tűz-), Aerokinesis(levegőidomítás)! A legjobb lenne a víz mert az a kedvencem, de igazából tök mindegy. Egész napokon át keresek a neten ilyen dolgokat de ezek az oldalak nem segítenek! Egy igazi tanárt szeretnék aki kijavít ha hibázok és bíztat.(és nem kérek szkeptikusokat, nem tudtok meggyőzi)
Isten itt van segít neked. Modnom mit csinálj:- Végy egy poharat merj bele vizet. Ha ez megvan öntsd át egy másik pohárba és lőn világosság irányítod a vizet.
- Fogj egy ásót szúrd a földbe és lépjrá jó erősen. Ezek után kezd magad felé húzni és lám-lám uraloda földet.
- Öngyújtó
- Szívd be a levegőt. erős koncentrálás után fújd ki.
Hát...nem tudom mit mondjak..őszintén
Túl sok Avatart néztél, és meghülyültél...
Vagy szimplán ilyen idióta vagy, nem tudom
Kíváncsi lennék hány éves vagy?
Komolyan gondoltad te ezt egyáltalán, vagy pontosan mire akartál ezzel célozni?
Az eszem megáll, hogy lehet valaki ilyen gyöpagyú??
Szerinted ilyen létezik a valóságban te IQ bajnok?
5. válaszoló
Te nem is a kérdező vagy de mind1...hagyjuk...
Szerintem neked kéne visszamenni elsőbe ennyi ésszel és nem mást szidni itt ilyenekről
Agyfaszt kapok... LOL
Figyelj,szerintem Te inkább tűz vagy a válaszod alapján.
Te nem tudod megtanulni,viszont ha nagyon akarod ezt csinálni,akkor kezdjél el infót gyűjteni,és találj egy hozzád illő párt.aztán a gyerekedet tanítsad erre,és egy idő után kialakul.viszont ezzel nagyon vigyázni kell, mert ha valaki ezt megtudja,akkor nagy bajban leszel.
Sok Szerencsét!:)
ui.:szerintem a többiek teljesen hülyék,és nem érdemes foglalkozni velük.ha ezen felhúzod magad,az még inkább azt bizonyítja hogy te inkább tűz vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!