Szerintetek hol lehet ezekhez találni serial kódot?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik pár játék amit küldföldi oldalról töltöttem le,csak az a baj demo,és csak 4-5 napig lehet vele játszani!Heteken át kerestem de semmi!:(
A következőkröl lenne szó:
Casroll Club machine,inferno fruit,encrypted fruit,Safe Cracker,Fruit Feast...stb
Ha valaki tudna nekem esetleg egy oldalt mondani ahol le lehet serial-t tölteni hozzá,nagyon hálás lennék!
2010. márc. 9. 20:04
1/1 anonim válasza:
szedd le a netről a craagle nevű kis progit pl innen [link]
ha van vírusírtód akkor az állandó védelmet kapcsold ki mert vírusosnak érzékeli és kitörli, Chipmagazin tesztelte nem fake a progi én ezt használom keresni tudsz vele serial-t és crack-et is tuti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!