Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ismerősöm kézrátétellel...

Ismerősöm kézrátétellel gyógyít. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Van egy régi ismerősöm, barátom, aki egy lány. Filozófiai szakra jár Bp-n az egyik egyetemre. Nagyon okos, érett, és jó a gondolkozása is. Szerintem átlagon felüli az IQ-ja.

Sosem hitt az ezotériában, hülyeségnek tartotta és nem is vallásos.

De megváltozott: összeismerkedett egy emberrel, aki állítólag tud gyógyítani. Ő elkezdte ezt tanítani, mert azt mondta a lánynak, hogy van benne egy különleges képesség amit a felszínre kell hozni. Nos én nem tudom hogy működik ez, mert nem mondta el a lány teljes részletességgel, azt mondta nem szabd elmondania és tovább tanítania sem, de tud kézzel gyógyítani. Persze nem a rákot, állítása szerint ennek különböző fokozatai vannak , amit tanulni kell és gyógyíthat sebet, lábfájást stb. De csak akkor tudja meggyógyítani a beteget ha Ő kéri!! Ezután ráhelyezi a kezét és 10perc-1 óra között végzi el a "gyógyítást". Akár többször is megismétli.

Én kérdezgettem erről, és mondta, hogy a tanítója NEM kér ezért pénzt, csak cserébe nem szabad tovább adnia a tudást. Kérdeztem, hogy ez most ilyen képzés, amit meghirdetnek és mennek rá sokan? De azt mondta nem, az más, a tanítója vezet ilyeneket is, de ő nem erre megy, hanem külön foglalkozik vele.

Annyit mondott még, hogy a világot átjárja egy energia, amit mi nem érzékelünk az érzékszerveinkkel. Ebből az energiából nyeri az erőt, amivel gyógyít. Mert valójában nem ő, nem is a keze gyógyít, ő csak egy "eszköz", hanem maga az energia, ami átjárja a kozmoszt is, az végzi el a gyógyítást. Ezt az energiát "megcsapolja", ami aztán ki is meríti, elfárad tőle.

Nos én őszintén szólva, úgy gondolom, hogy régen voltak ilyen emberek, esetek, amiket dokumentáltak és tényleg gyógyítottak embereket. Csak ugye mindig volt olyan aki kétes híreket terjesztettek el róluk, vagy azt mondta elhiteti a beteg magával a dolgot, s végül nem sikerült tudományosan bebizonyítani ezt. Lehet most is vannak ilyenek, csak nem híresztelik magukat agyba-főbe.

Az a baj, hogy a lányt ismernetek kéne, mert hiába dicsérem az elején agyba-főbe, Ti ezt nem érzitek át és nem ismeritek közelebbről. Biztosra veszem, hogy nem hazudik.

De nektek mi a véleményetek erről?

#gyógyítás #energia #csoda #hatodik érzék #intuíció #csodálatos gyógyulások #kézrátétellel gyógyítás
2013. aug. 27. 20:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
11%
A gyógymódoknál, de mindegyiknél az egyik legnagyobb feladat, hogy elhitesd a beteggel: Ez biztosan használni fog! Az orvosnál ezt nem mindig veszed észre, mert alapvetően hiszel a szintetikus gyógyszerekben! Ebbe nőttél bele! Az átlag orvosnak csak annyit kell mondani, hogy ez tuti, mert a legújabb! Te máris jobban érzed magad! Hátha még eszel is belőle...
2013. aug. 27. 22:07
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is lehet benne valami.

Jó dolog, hogy a tanító nem kér érte pénzt, viszont azt azért nem tudom hova tenni, hogy nem engedi, hogy a tudást továbbadja. Az ilyen dolgoknak pont az lenne a lényege, hogy minél több érdeklődő emberhez eljussanak, minél több emberen segítsenek. Amit erre magyarázatként fel tudnék hozni, az az, hogy mivel még kezdő gyógyítóról van szó, először a tanító szeretné, ha a lány is kitanulná a dolgot teljes egészében. Ezt megértem természetesen.

Az energiáról írt dolgokat pedig csak igazolni tudom: meditáció során is ezt az energiát érezzük, meg tulajdonképpen mindig itt van körülöttünk, csak épp nem látjuk. Tehát ezt a részét, amit én is ismerek a dolgoknak, tényleg úgy mondta el, ahogy van, nem kamu. Gyógyítást csak önmagamon próbáltam még, tehát erről nem tudok hitelesen beszélni egyelőre, majd talán egyszer. :)

Teljesen rendben van az is, hogy csak a családjával dolgozik egyelőre. Nekem is van olyan ismerősöm, aki képes gyógyítani, és ez tényleg megterhelő folyamat, mivel a másik személy energiáinak át kell áramolnia rajtad ahhoz, hogy gyógyítás végbemehessen. (Épp ezért olyan nehéz dolog a gyógyítás, mert meg kell tanulnod, hogy hogy "ne ragadjon benned" a beteg személy energiája.) Ezért ő is csak a családját és közeli ismerőseit gyógyítja, mert nem tanulta a gyógyítást olyan szinten, hogy ezt (magára nézve) biztonságosan tudja alkalmazni bárkin.

2013. aug. 27. 22:56
 13/20 A kérdező kommentje:

Utolsó köszi.

Ezek szerinted visszaigazolod azt, amit ő is megismert ebből. Érdekes :D

Én is rákérdeztem, hogy miért nem adja ezt tovább? Én is gyógyítanék stb. az a jó ha több ember tud segíteni másoknak. Azt mondta nem engedte meg a tanítója, nem árulta el miért.

2013. aug. 27. 23:19
 14/20 anonim ***** válasza:
6%

Ha eszed van, sosem engeded, hogy kézrátétellel olyan ember próbálkozzon nálad, akinek nincs meg Istennek a szövetségkötése, és kimondottan arra való kenete.

Tehát: ezo-s és annak minden ágazíatából lévő embertől:Tilos

Egyszerű emberkétől aki állítólag nem ezos-de nincs megtérve és nem áll szövetségben Istennel, ugy mond egyszer csak a semmiből jött ez a "képessége":Tilos

Még egy abszolőút Biblikus, szövetségben álló ember ha nincs teljesen igei módón az adott pillanatban, az sem teheti. De ezt az ilyen hívők pontosan tudják és olyankor nem is vállalják ezt a fajta szolgálatot.

2013. aug. 28. 00:11
 15/20 anonim ***** válasza:

*Nos én őszintén szólva, úgy gondolom, hogy régen voltak ilyen emberek, esetek, amiket dokumentáltak és tényleg gyógyítottak embereket.

Nem csak régen, hanem most is van.2013-ban is.

Viszont nem mindegy melyik oldalt használod.

2013. aug. 28. 00:14
 16/20 anonim ***** válasza:

Kézrátétellel energiát lehet adni.

Önmagában energiával viszont nem lehet gyógyítani. Az csak elősegítheti a gyógyulást. Nagyjából ennyi a lényeg.

2013. aug. 28. 20:14
 17/20 anonim ***** válasza:
55%
14-es mondd el, hogy melyik megyében laksz... és messze elkerülöm! X)
2013. aug. 28. 21:34
 18/20 anonim ***** válasza:
érdekel még?
2014. dec. 9. 20:04
 19/20 Lilith1994 ***** válasza:
meg itt vagy ?
2018. máj. 5. 14:29
 20/20 anonim ***** válasza:

Ezt írod:

"Biztosra veszem, hogy nem hazudik."

Oké.

2023. okt. 3. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!