Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek őrült vagyok...

Szerintetek őrült vagyok (többi lent)?

Figyelt kérdés

Nos már mini korom óta érzem esténként (néha de van hogy mindig) hogy mintha valakik figyelnének meg a régi házba esténként olyan érzéseim voltak mintha figyelnének és olyankor hangokat kezdtem el hallani Pl:. kaparászás,suhogás... Most 2012 asszem októberében elköltöztünk és az új szobámban egyre furábbakat tapasztalok...eténként. Pl:. suhogást,mocorgást,kaparászást általában vagy az íróasztalomtól vagy a szobám ajtajától, sőt olyan is előfordult már (nem is egyszer,ha nem már többször) hogy valaki megmarkolta egyszer a lábamat, vagy úgy éreztem mintha valaki le ülne a lábam mellé de amikor oda néztem akkor meg senki nem volt ott, előfordult olyan is hogy megint fura hangokat hallottam és olyankor annyira megijedtem hogy leízadtam és félelmemben alig kaptam levegőt,sőt még megmozdulni sem merek olyankor...

előfordul még olyan is hogy szépen,nyugisan rajzolok és egyszer csak úgy érzem mintha valaki a hátam mögött figyelne illetve állna és olyan kor mindig hirtelen hátra kell figyelnem...

Nos felteszem újra eme nagy kérdést!

MI VAN VELEM!!?? :O

(ja és most decemberben leszek 15 éves)

2013. aug. 27. 19:10
1 2
 11/11 anonim válasza:

[link]

:)

2014. jún. 15. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!