Miért lett ilyen lepukkant ez a kategória?
Egy éve még nagyban mentek a loú, reptoid és hasonló kérdések, illetve sok volt a fantáziadús egyéb kérdésből is, amiken jót lehetett derülni.
Mára viszont nagyon unalmasak és a legtöbb kérdésre alig érkezik válasz is.
Ennyire betett volna az elmaradt világvége nektek?
Te ugye Veccő Veronika vagy?
404, Loú, Veccő, Reptoid, Badacsonyi Görényember, Nibiru, Nullsík, Neutrínós-hűmicsodaizé, Anorexiás Annunaki.... Régi szép idők. :( Még az is hiányzik hogy "Szkeptikusok! Erre varrjatok gombot!"
@ Loúvadász:
Na várj csak, írok én nektek olyat, amire, csúnya szkeptikusok sose tudtok válaszolni!
Több, mint egy éve jártam itt, és akkor pörgött minden, jó poénok is voltak, tényleg lehetett jókat röhögni. Most meg humorosnak szánt, vérszegény kérdések, meg válaszok, unintelligens emberkéktől.
Nekem már a reptoidos kérdések is unalmasak lettek, mert mindig ugyanazokat tették fel és hehe, milyen jó poén.... de könyörgöm, hatszázadjára? :( Ilyesmin már kínjában sem röhög az ember.
Ja! Meg elszaporodtak azok a fogyik, akik úgy gondolják, hogy az a poén, ha minél nagyobb marhaságot írnak kérdésnek, az ezósok kifigurázása címén, mondjuk: ha háromszor körbetekerem a derekamon a dákóm, akkor farkasember leszek?... Vagy ilyesmi...
Mondjuk ez nem is olyan rossz... Áh, nem teszem fel kérdésben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!