Miért nincsen magyarországon ilyen életvezetési tanácsadó, mint külföldön?
Multkor láttam a Discovery/NGC-on hogy indiában élnek amolyan bölcsek, akik egésznap meditálnak, befestik a testüket, marihuanát szívnak és ellátják a falut bölcs tanácsaikkal, ha azok elakadnak a magánéletben, amolyan életvezetési tanácsokkal és a népet okítják, hogy itt ásál kutat mert lesz víz, kimérte varázsvesszővel meg oda túrjál földet a házadnak, meg oda ültess szölöt stb. Cserébe a bölcs túlvilági, ezotérikus tanácsokért eltartják. Hoznak ételt, italt, cigit bőven és megépítik meg kijavítják a házát, amikor kell.
Ez az életforma nagyon megtetszett nekem. Szerinted be lehetne vezetni magyarországba? Szívesen leköltöznék vidékre egy ilyen Gurunak.Te aláírást gyűjtenél, hogy ilyet csináljanak ? És akkor megszűnne az ezotv is, mert betelózás helyett megkérdeznének engem.
Nem kérnék semmi marihuanás cigit, mint az indiai mágus jógi, csak sok sülthúst, csokit, meg bort. Cserébe persze ellátnám a falut hasznos tanácsokkal, mi van a halál után. Mit hova építsenek, Isten hogy teremtette a világot meg ilyesmik.
Szerinted valóra válhat az álmom, hogy egyszer egy ilyen tanácsadó leszek ? Kezdjem bevonzani ?
Ezzel születni kell!
Mellesleg az nem mágus, aki befüvezve ad tanácsokat! A transz állapotot spontán érik el!
Tapasztalat...
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Ez jó kérdés.. kamu.. de legalább van benne fantázia.
Indiában elég nagy a szegénység, meg sok a betegség.Úgy látom, valahol sántítanak azok az életvezetési tanácsok.Talán nem kéne közben füvezni.
Egyébként létezik magyar országon is életvezetési tanácsadók.Ők nem füveznek(közben), de de őket is a páciensek tartják el.Ugyanúgy a semmiért, mint Indiában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!