Pénteken hány órakkor sötétedik be magyarországon?
Pénteken is nagy valószínűséggel akkor lesz sötét amikor más téli napokon is. Szerintem olyan 16-17 óra körül kezd majd esteledni.
De hogy ne hidd hogy nem olvastam el a baromságod (null sík amibe ha jól tudom pár száz milliárd év mulva talán belépünk) a NASA elmondta hogy lesz december 21-én egy különleges esemény ami miatt sokáig tart majd a sötétség. TÉLI NAPFORDULÓNAK HÍVJÁK, ilyenkor a leghosszabb az éjszaka.
Ennek fuss neki még egyszer, mert nem tudjuk, miről beszélsz, mi hány "órakkor" :P lesz? (Segítek: helyesen úgy írjuk és mondjuk, hogy "órakor")
Egyébként meg talán nem olyan nehéz az időzónatérkép értelmezése, hogy ezt a kérdést tényleg itt kelljen feltenni, ugye?
Ilyen idióta ezoterikus baromságok helyett inkább kicsit okosodhatnál... rád férne.
A fizikai besötétedés a napnyugtához kötődik, 21.-én a napkelte: 06:43, a napnyugta: 17:11.
A szellemi besötétedés pedig már régen megtörtént.
magyarországon fogalmam sincs. Magyarországon nagyjából 16:30 körül.
Kérdező, a te agyad már null síkba ment.
Az látszik, hogy google nem a barátod. Mivel Oroszországban nem tologatják az órát, a Moszkvai időhöz képest nálunk 3 órával van kevesebb. Azaz nálunk hét óra lesz. Ennek a beválási valószínűsége 99.99999999999999999 % feletti érték.
A tudományok egyike sem ismer nullsíkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!