Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ugye ezt ti sem hinnetek el?

Ugye ezt ti sem hinnetek el?

Figyelt kérdés

Leszogeznem, kifejezetten szkeptikus vagyok, nem hiszek semmifele ufoban, urlenyben es hasonlokban. DE!

7 eves koromban iskolai vasar volt a sulinkban. A baratnommel szomoruan neztuk a tobbieket, hogy mennyi mindent vesznek, nekunk meg, ertheto modon, semmi penzunk nem volt. Mindketten kiforgattuk a zsebunket, nala volt 50 ft, nalam semmi. En okos, kitalaltam, hogy varazsoljunk. :D Becsuktuk a szemunket, es en "varazsoltam". Kihuzta a zsebeit es tobb ezer ft esett ki. Mivel gyerekek voltunk nagy jelentoseget nem tulajdonitottunk neki, bevasaroltunk. Azota is megvan egy konyv, egy so es bors szoro es egy pici baba, amit akkor vettem. A maradek penzt hazavittem. A csaladom kiborult, azt hittek loptam. Visszamentunk az iskolaba, mindenkit vegig kerdeztek, hogy nem-e vesztettek el penzt, de nem jelentkezett senki. 20.000 forintrol volt szo, ami akkoriban egy atlag fel havi fizetest jelentett, tehat nem volt keves. En nem emlekszem, csak arra, hogy allunk az udvar kozepen, es lett penzunk. En tuti nem loptam, esetleg a baratnomnel lehetett ( az o zsebebol esett ki), de o kifejezetten szegeny csaladbol jott, kizart, hogy nem tunt volna fel, ekkora osszeg. A csaladom meg evekig poenkodott, hogy varazsoljak nekik is. Ma mar en is nevetek rajta, nem hiszem el persze, de racionalis magyarazatot meg nem talaltam. A kerdes, hogy nektek van valami otletetek, vagy tortent hasonlo dolog veletek, amiben meg magatok se hisztek, hiaba eltetek meg?

2013. aug. 20. 10:54
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem írj a barátnődnek, hogy nem e nála volt valahonnan a pénz, csak nem merte megmondani :)
2013. aug. 20. 11:39
 2/4 anonim ***** válasza:
7 éves korban?
2013. aug. 20. 11:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Azota beszeltunk egy osztalytalalkozon, es rakerdeztem. O se erti, eskudik, hogy nem lopta, kapni meg nem kaphatta, mert 90-es evekben senki nem adott a 7 eves gyerekenek 20 ezer forintot, plane, hogy ok negyen eltek egy 1 szobas lakasban.
2013. aug. 20. 12:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősöm orra elé egyszer lepottyant az előszobában néhány nagyobbacska kavics, csak úgy a semmiből(A plafonról nem eshetett le).Nálunk meg egy időben rendszeres volt, hogy a kisszoba szőnyegén apró kupacokban kormot találtam.Gázfűtésünk van, szóval nem kályhából származott, ajtó, ablak csukva volt.Nem járunk be kinti cipővel, akárhogy törtem a fejem, máig nem jöttem rá, hogy kerülhetett oda!De hallottam másoktól is hasonló eseteket.

Talán az a pénz is hasonlóan materializálódott a barátnőd zsebében:)

2013. aug. 20. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!