Egyik barátom miért ilyen fura?
Egyik barátommal kapcsolatban szeretnék kérdezni igaz nem hiszem hogy ide való téma de lehet van jelentősége pár dolognak.
Van egy barátom akivel régen nagyon jó barátok voltunk mindennap együtt voltunk meg mindenfele együtt mentünk.
Egy éve elgyngűlt ez a barátság, aztán egy másik barátom mondta nekem (bevolt rúgva) hogy a régi jó barátom nagyon hiányol és várja hogy újra elkezdjek vele foglalkozni (ha ilyenről van szó akkor vagy elérzékenyül vagy ideges lesz).
Tegnap elkezdtem beszélgetni vele több mindenről is is volt egy fura dolog amitől kissé meg ijedtem.
Megkérdeztem tőle hogy van-e esetleg valami amiről beszélni szeretne? ő lehajtotta a fejét és azt mondta hogy nem és utána lehajtva hagyta a fejét és úgy nézett rám hogy csak a szemeivel nézett fel és valahogy bennem ez félelmet keltett kissé, és éreztem hogy valamit akkor sem mond el.
A kérdés az lenne hogy amikor lehajtotta a fejét és úgy nézett fel a szemeivel miért volt olyan ijesztő és miért volt fura érzésem belül ???
Beszélgettem vele a továbbiakban de semmit nem akar megosztani velem titkolózik előttem. Régen volt olyan időszaka amikor sűrűn mondta hogy beszélni szeretne velem valamiről, de mindig amikor odakerült a sor sose mondta el hanem azt mondta hogy csak "hülyeségből" mondja nekem azt hogy beszélni szeretne velem.
Lehet hogy meleg :)
Vagy lehet hogy tudja hogy hol lehet találkozni a Varázs Pingvin Emberrel!! Yeeeeey!! :D
vagy csak KÉRDEZD MEG! o_O
pofázz neki a barátságról, meg a kapcsolatokról,
meg hogy: ,,Nekem bármit elmondhatsz" "tudod, bennem megbízhatsz"
Meg a szokásos s**r duma!!
Első vagyok!
Figyelj, honnan a rákból tudjam hogy miért nézett rád akkor és úgy!
egyébként egyértelmű hogy közölni akart veled valamit, de te nem jól kérdeztél rá!
hát mostmár mindegy..
most már az jön, hogy le kell támadnod, hogy: ,,Na jó, mondj el mindent!!"
Valamit el akar mondani, de nem tudja sem azt hogy mennyire bízhat benned, sem pedig azt hogy hogyan viselkednél azután miután elmondja. Illetve esélyes hogy még ő sem tudja biztosan hogy el akarja mondani azt amit.
Mondd el neki egyik titkodat, és azt hogy megbízol benne, és ő is bízhat benned, meg lelkizzél neki még pár sort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!