Egyik nap arra ébredtem, hogy a barátom azt figyeli, hogy lélegzem-e. Aztán elmesélte mit álmodott. Mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Azt álmodta,hogy én álmomban megfulladtam,és sehogy sem tudta bebizonyítani az ártatlanságát. Mindenki őt hibáztatta,azt hitték megfolytott. Börtönbe került,és felakasztotta magát.2013. jún. 19. 13:15
1/9 anonim válasza:
Megfojtani pontosjével fojtunk meg valakit.
Egyébként azt jelenti, hogy meleg van és mindenki rosszul alszik ilyenkor.
2/9 A kérdező kommentje:
kösz...megmaradtam volna a kioktatásod nélkül...
2013. jún. 19. 14:00
3/9 anonim válasza:
Egyszerűen elfogadhatnád, hogy néha álmodunk hülyeségeket.
4/9 A kérdező kommentje:
Legtöbbször el is fogadom,de ez olyan álom volt,amit szeretnék megfejteni...nem véletlenül írtam az álomfejtés témába. Aki nem tud értelmeset hozzászólni,vagy alapjáraton baromságnak tartja a témát,az ne szóljon hozzá. Köszöntem.
2013. jún. 19. 14:18
5/9 anonim válasza:
Az álmaink a gondolatainkat jelenítik meg. Valószínűsítem, hogy, szeret, aggódik érted, azért álmodott ilyet, nincs ebben semmi misztikus.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a normális választ :)
Én is ilyen következtetésre jutottam,de gondoltam hátha valaki jobban ki tudja elemezni :)
2013. jún. 19. 23:04
7/9 anonim válasza:
Megcsalt, de nagyon megbánta, és most fél, hogy megtudod és csalódsz. Bocs.
8/9 A kérdező kommentje:
:P
2013. jún. 20. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!