Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Igazak lehetnek ezek? Összeesk...

Igazak lehetnek ezek? Összeesküvés elméletek

Figyelt kérdés

[link]

Az utolsó, az agykontrollos nagyon durván hangzik, de valahogy mégis el tudom képzelni...

2013. aug. 13. 11:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
71%

"Az orvos hatóanyagot ír fel, nem konkrét készítményt"

Ezt rosszul tudod, mert mindig konkrét gyógyszert írt fel . Sehol nem bízzák a betegre, hogy mit szedjen . Konkrétan megmondják hogy ebből meg ebből ennyit kell naponta . Ha antibiotikumról van szó akkor meg főleg .

2013. aug. 13. 13:58
 12/21 anonim ***** válasza:
65%

Ja és oltás....bírom ezeket a sok kitalált mondvacsinált vírusokat. Kitalálnak egyet, majd oltasd be magad X ezer ftért. Természetesen az oltóanyag - amit valójában több évig tart kifejleszteni - már a vírus megjelenése után egy héttel kapható az országokból érdekes módon. A pénzről és az átverésről szól ez, semmi másról. Persze azokat le kell tojni, mikor az állítólagos vírustól a kutya sem hunyt el, de a várva várt oltástól allergiás reakciók és több esetben halálos áldozat is lett. ... :)

Ja és a vírusok egyszer csak hopp eltűnnek! Többet az életbe nem hallasz róla...majd kitalálnak egy újabbat, hogy a hiszékeny állampolgár ismét beoltassa magát a semmiért :)

Van olyan ismerősöm, aki SOHA nem gyógyszerezi magát és még csak be sem oltja. KUTYA BAJA! Ha a szervezet nem szokik hozzá hogy gyógyszerezed magad agyba főbe, akkor ehez is fog alkalmazkodni és nem kell minden piti gyógyszered bevenned ha már fáj a fejed vagy ilyesmi.

Érdekes módon régen nem volt ennyi gyógyszer, oltás és mégis túl élték az emberek.

Persze erre hallottam itt egy cáfolatot hogy :"Jaja, 100-150 évvel ezelőttig ezért volt 30 év az átlag életkor"

Így igaz, csak hogy nem a betegségek miatt, hanem a KÖRÜLMÉNYEK miatt. Régen disznóólban, retekben, sárban éltek az emberek, jó hogy mindennel megfertőződtek, most pedig "mindenki" a kellemes kis légkondis szobájában verdesi a gépet.

2013. aug. 13. 14:39
 13/21 anonim ***** válasza:
83%

Ugyanazon hatóanyagú gyógyszerek között minimális a különbség, ezért választhat a beteg, hogy neki melyik tetszik. Akkor írnak pontos készítményt, ha nincs más, ami ugyanolyan jó lenne az adott betegségre.

Az antibiotikum pedig nem játék, van hogy egy picivel több kerül a szervezetbe és az már komoly károkat okozhat, persze hogy megmondják a betegnek pontosan hogy szedje.

De ettől még nem kötelező úgy szedni, vagy bevenni egyáltalán, nyugodtan meg lehet dögleni, senkinek nem fog hiányozni a hülye ember.

Egy cégnek meg persze hogy fontos, hogy sokat adjon el, de ez nem jelenti azt, hogy direkt szar terméket árulnak, hogy újat kelljen venned. Ez egy nagyon buta és végiggondolatlan következtetés. Ugyanis ha köztudott, hogy az adott cég terméke hamar tönkremegy, senki nem fogja venni, vagyis csak maguknak rontanak ezzel. És ez a gyógyszerekre is igaz, ha valami nem hatékony, azt nem fogják venni az emberek.

Közgazdaságból is elég pocsék lehetsz, ha szerinted ez a fő probléma a gyártókkal.

Egyedül az influenzás dologgal értek egyet, az tényleg nagyon fel lett fújva, pont úgy sulykolták az emberbe a hülyeséget, mint az idióta összeesküvéses videókban. Ráadásul volt pofájuk kétszer eljátszani, de másodjára már majdnem mindenki leszarta.

2013. aug. 13. 14:45
 14/21 anonim ***** válasza:
21%
Sajnos ez mind igaz. Pár év múlva David Icke elmélete is be fog igazolódni !
2013. aug. 13. 14:53
 15/21 anonim ***** válasza:
49%
14# Van róla fogalmad, hogy hány millió tonna élelmet, gyógyszert csomagolnak újra évente ? Én dolgoztam már csomagolóüzemben, a lejárt szavatosságú dolgokat kellet újra dobozolni, az argentin körtét meg címkéztük át magyarra . Kicsit kiábrándító, persze egy átlag fogyasztó ezt nem hiszi el ...
2013. aug. 13. 15:56
 16/21 anonim ***** válasza:
#16: nagyon is elhiszem, hogy rengeteg lejárt élelmiszert csomagolnak újra, nincs ebben semmi meglepő. Azt is tudom, hogy úton-útfélen át akarnak verni, és értem a kapitalizmus lényegét is, nem lep meg, hogy a marketing pl. arra buzdít minket, hogy kapkodjuk a gyógyszereket. De ezeknek a dolgoknak a magyarázatához egyáltalán nincs szükség összeesküvés-elméletekre. Ezek még nem feltételezik sem a sátáni háttérhatalmat, sem a tudatos népirtást, sem a Big Pharmát. Ettől még nem függ össze minden mindennel.
2013. aug. 13. 16:30
 17/21 anonim ***** válasza:
20%
17# Menjél inkább vegyél be egy kis gyógyszert, mert idegesnek tűnsz :-)
2013. aug. 13. 16:47
 18/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, jó tudnni a véleményeket, még ha nem is sokat jutottam előre abban, hogy mi igaz, mi nem.. A fogkrémessel én sem értek egyet, de az influenzás-oltásos kérdében egyet tudok érteni vele, hogy csak kamu..
2013. aug. 13. 21:46
 19/21 anonim ***** válasza:
2013. aug. 14. 00:17
 20/21 anonim ***** válasza:
2013. aug. 21. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!