Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A Vonzás-Törvénye igaz?...

A Vonzás-Törvénye igaz? Valóban működik? Esetleg tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2013. aug. 12. 15:47
1 2
 11/20 anonim válasza:
*Pardon, összejöttem a sráccal. :D
2013. szept. 30. 12:56
 12/20 zunerd válasza:

Ha viszont nem ezotérikusan nézzük, hanem kicsit "hígabb" értelemben, akkor az önszuggeszió mindenképp hasznos. Sokszor az agyunk okkor is dolgozik egy problémán, amikor nem tudatosan tesszük (pl álmunkban is), valamint nem teljesen tudja megkülönböztetni a valóságot a képzelettől. Pl ha elképzeled, hogy egy hatalmas súly vana kezedben és a szeritn mozgassz, akkor az izmaid nagyrésze ugyanúgy megfeszül. Nem igazán lehet vele testépíteni, de átmozgaásnak jó és koncentráció fejlesztő.

Mindenestre, ha elképzelsz valamit, ami nem te vagy, de úgy képzleed el, hogy igen, akkor az agy beveti minden kreativitását s megpóbál olyanná tenni.

Talán a legjobb példa rá a placebó hatást.

Ha testen és elmén kívül nézzük, arró nem tudok nyilatkozni. Lehet, hogy igaz, de nem tudom. Sok keleti filozófia tesz erre utalást és a kvatnumfiika is (ha nem is támasztja alá) de nem zárja ki.

Mindenesetre, nekem már voltak kellemes tapasztalataim (random megjavutl a számítógépem) de lehet véletlen is.

De akárhoyg nézzük, az optimizmus sokat segít :)

2013. okt. 5. 11:34
 13/20 A kérdező kommentje:
Érdekes meglátások de van bennük valami :)) Köszönöm!
2013. okt. 28. 11:26
 14/20 anonim ***** válasza:
54%

Igen, müködik. A tapasztalatokat inkabb figyeld meg a sajat magad eleteben, en nem akarlak meggyözni.

Azt nem ertem, ezen az oldalon miert ertik felre, es a vonzas törvenyet mint valami "modszert" emlegetik, ahogy testedzessel izom növelhetö vagy hasonlo, pedig a vonzas törvenye tök egyszerü, ahogy a mar elöttem szoba hozott gravitacio is MAGATOL müködik.

A vonzas törvenye kifejezessel ihletö es azt hirdetö "szakertö"-nel ki tudna jobban megfogalmazni:

"A Vonzás Törvénye soha nem segít ki a bajból. Amit tesz, az annyi, hogy felnagyítja, és tapasztalatod körébe vonzza a domináns gondolataidnak/érzéseidnek megfelelő körülményeket. Mivel mindenható Univerzális Törvényről beszélünk, ezért mindig következetes, nincsenek kivételezettjei és nem is szúr ki soha senkivel - mindenkinél ugyanúgy működik. Egy állandó természeti erő ez." - Abraham-Hicks

Az afrikai ehezöket szoba hozoval nem ertek egyet. ("afrikába az éhezők nagyon hisznek benne, hogy kapnak kaját, és nagyon szeretnék is még se hullik kaja eső az égből") Sztem pont amiert születesük ota eheznek, nehez elkepzelni nekik, hogy kaja hullik az egböl (ezt meg nekem is nehez...:)), es pont emiatt vonzzak be ugyanezt az allapotot. Ahogy a szegenysegben elöknek nehez elkepzelni es atelni, hogy gazdagok, emiatt bevonzzak, amit ereznek.

2013. dec. 27. 14:20
 15/20 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő. Nagyon jó a meglátásod.. Belegondolva teljesen igazad van!
2013. dec. 28. 12:22
 16/20 anonim válasza:
13/15 Van esetleg valami személyes tapasztalata a vonzás törvényével kapcsolatban?
2014. jan. 11. 16:21
 17/20 anonim ***** válasza:
77%
A legjobb példa rá az álom. Ha fiú vagy, gondolom volt már olyan álmod, amikor egy nővel volt aktusod, és reggel mikor felkeltél, volt eredménye is ott lent.. Ilyen egyszerű, alfában több frekvenciát bocsájt ki az agyad, jobban bevonzod, amit elképzelsz. Ezért az agyad úgy fogta fel az álmodban, hogy te valójában tényleg egy nővel épp szexelsz, és a fizikai világban meg is lett az eredménye. Ezt nem lehet jobban megfogalmazni.
2014. jan. 14. 20:35
 18/20 A kérdező kommentje:
Hmmmm... Elgondolkodtató!
2014. jan. 21. 10:52
 19/20 anonim válasza:
100%
Igen, igaz. Eleinte nem nagyon működött, de mostanában minden véletlenszerű gondolatomból kifolyó dolgot bevonzok :D
2014. márc. 23. 22:27
 20/20 anonim ***** válasza:

Aki sikeres, az erre ráfogja, hogy na ezért sikeres,

aki meg nem, arra meg ráfogják hogy azért nem, mert rosszul meditál.

Én 10 éve gondolok, meg álmodok arról hogy összejön kapcsolat olyan csajjal akibe szerelmes lehetnék, és nem sikerül.

Az aki tetszik az mindig elutasít, aki nem utasítana el, azok mindig éppen nem az én eseteim.

2014. ápr. 6. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!