Tarthatom a köveimet egy helyen?
Szeretik egymás társaságát?! Wtf? Az ásványoknak nincsenek érzéseik, mármint ugye az állatoknak, növényeknek, gombáknak OK hogy van, de az ásványok nem élnek! Ráadásul, ezek a gyógyító kövek.. Röhejes, már bocsánat. Az ásványoknak nincsen sugárzásuk, nem tudják összegyűjtenni az energiát, stb. Ez az egész hülyeség.
Most elkezdheted mondani hogy mit beszél ez a kölyök, nem ért hozzá.
Pedig értek. 14 éves korom ellenére elég sokat tudok róluk. Például fel tudnám sorolni a bornit nevű ásvány tulajdonságait fejből. Tehát tudok egyet s mást.
Le lehet pontozni. Ez van. Az ásványok nem gyógyítanak, max akkor, ha megesszük őket, és a benne lévő anyagok feloldődnak.
14L
Kedves utolsó!
Szerintem maximum esztétikailag tud segíteni, mármint ránézek, és jajj de szép, és ettől jó kedvem lesz. Egyéb gyógyító hatásuk nincs igazolva a tudomány által. :)
(Bocsánatot kérek, nagyon beképzelt voltam akkor... meg még most is, de dolgozom rajta. :D Persze, nem tudok mindent, de nagyon utálom ezt az ásvánnyalgyógyítós dolgot, és előtte annyiszor kaptam meg, hogy 14 évesen nem tudhatok semmit, hogy megspóroltam nektek a kérdést... Bocsi! :) )
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!