Miért álmodok mindig ugyan arról a kísérteties alakról?
Mikor ide költöztünk,kicsiként féltem az egyik szobától nem tudom miért,csak féltem. Éjjel mikor kimentem wc-re mindig a sötét szobába a résnyire nyitott ajtóra rá pillantottam. Nem tudom miért,butaság de nagyon kicsi voltam. Ez a szoba megcsinálva sincs,üres,nem használja senki. Bezártuk. Mire megnőltem ez a félelem elmúlt,de mostanába elkezdtem álmodni ezzel a szobával mióta az ajtót újra kinyitottuk.
Eléggé furcsa,amiket ezzel álmodok. Egy kísértet fekete alak, a felyén csuklyaszerű akármi , az arcát sose látom. S mindig ezzel álmodom,erről az alakról. Leírom a 3 legdurvábbat.
1.: Álmomban aludtam, de kint hatalmas vihar volt, felébredtem hogy az ablak kivan nyitva,és az az ajtó, elmentem becsukni,és visszafeküdtem. Elaludtam. Felébredek még egyszer, hogy nyitva az ablak. S nyílik a szobámba az ajtó. Ő volt az. Az ágyamtól 2 m-re állt. Egyszerűen nem tudtam megmozdulni, kalapált a szívem . Nagyon féltem. És itt ébredtem fel az éjjszaka kellős közepén.
2.: Nappal volt, most benne volt az egész családom. Ugyan ez az alak kísértett. Sírtam könyörögtem haggyon már ,de mind hiába. Végül álmomba elhatároztam elmegyek innen, nem bírom tovább,néhány napot a mamánál töltök. De nem tudtam szabadulni. Minden holmi a helyén volt ahogy most van. Pakoltam a cuccaim épp mikor megcsörrent álmomba a telefonom. Itt ébredtem fel. ( az ilyesztő az hogy az éjjszaka tényleg hívtak, rejtet számom. Bár ez időközbe kiderűlt kiszivatot.) Nem ébredhettem fel a valós hivásra,aludtam. Hisz a telefonom éjjel rezgőre van állítva. És abban a szobában töltött.
3.:Minden bútor úgy volt ahogy akkor mikor ide költöztünk. Későn értem haza, elmentem tv-t nézni és álmomba bealudtam rajta. Majd felébredtem éjjel. Csörgött a nappaliba a vezetékes telefon. Kimentem felvenni , de ilyen sistergő hangot hallottam csak benne.
Majd zajt halottam abból a szobából. Alig mertem menni, remegő kézzel nyomtam le a kilincset. És ott állt megint,az ablak előtt. Itt ébredtem fel.
Az ilyenek után aludni se tudok,se el,se vissza.
Ilyesztőek. Elmesélni pontosan milyen nem lehet.
Szerintetek mitől vannak ezek ? És mit jelentenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!