Akik elhiszik, hogy léteznek ufo-k, azok tudnak valami meggyőző érvet vagy bizonyítékot rá?
" Eddig minden fotó vagy film hamisítvány és hazugság volt."
na ehez csak gratulálni tudok. innentől kezdve fölösleges bármit is írni.
Látszik, hogy foglalkoztat a téma, és megerősítést vársz pillanatnyi elképzelésedre. Nem fogsz kapni, mert sokan ezt fogják mondani, sokan pedig amazt.
Ez a téma jelenleg nem olyan, hogy X idetéved, és megmondja a frankót. Rengeteg észlelés van, és nem lehet mindegyikre rámondani, hogy meteorológiai ballon, repülőgép vagy madár, és azt sem, hogy hamisítvány. Ugyanakkor szintén nem lehet megmondani, hogy "melyik faj volt", amit állandóan szeretett volna tudni egy (azóta szerencsére már lekopott) kérdező.
Ha bizonyíték volna rá, akkor nem ilyen perifériára szorult, vitatott téma lenne. Meggyőző érv lehet a rengeteg észlelés, de nem tudjuk pontosan, hogy azokon mik vannak, honnan jönnek.
Jó könyv erről Nemere István Új titkok Könyve, és Hargitai Károly is írt ilyet. Nemerének nagyon hiszek, több könyvét olvastam, tisztelem.
Amúgy sem tekinteném csodának vagy lehetetlennek az UFO-k jelenlétét. Kolumbusz is elment Amerikába - földi hasonlat arra nézve, hogy a lények benépesítik a rendelkezésre álló teret.
Az viszont tény, hogy az országok kormányai és a nagy világszervezetek NEM MONDHATJÁK ki, hogy elhiszik. Mert akkor tenniük kellene valamit ellenük. De nem tudnak mit tenni.
Meggyőző érv vagy bizonyíték kell?
Én láttam, elég meggyőző mi?XD
Bizonyíték? Jaj pont lemerült/nem volt nálam/ a telefon, így nincs bizonyíték sem.
És a mai világban amikor a telefon fényképez, videózik, internet kapcsolata is van, lemerül, vagy nincs nálad.
Ne mááááár.........
Nem volt minden fotó, film hamisítvány, vagy hazugság.
Tessék. Itt egy bizonyíték, hivatalos forrásból.
Lefordítom neked:
"A következő információk kerültek az SA-hoz [...]
Egy nyomozó a légierőnek azt állította, hogy három, úgy nevezett repülő csészealjat találtak Új-Mexikóban. A leírások szerint kör alakúak voltak, kiemelkedő középponttal, körülbelül 50 láb átmérővel. Mindegyik szerkezetben három emberszerű, viszont csak 3 láb magas lény volt, nagyon finom textúrájú, fémes ruhában. Mindegyik test úgy volt bebugyolálva, mint a gyorsasági és teszt pilóták öltözéke.
Mr. [...] informátor szerint a csészealjakat azért Új-Mexikóban találták meg, mert a kormánynak nagyon nagy teljesítményű radarállomása van a körzetben és úgy gondolják, hogy valahogy megzavarhatta a csészealjak irányító rendszerét."
Egyébként a lehető legrosszabb helyen tetted fel a kérdésedet. Itt a szkeptikusok rosszabbak, mint a fanatikusan hívők.
# 7:
Nemerét én is kedvelem. Jó író. Viszont nem szabad elfelejteni, hogy általában amiket ír, azok csak feltevések, fantáziálgatások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!