Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért érzem ezt esténként?...

Miért érzem ezt esténként? Mit csináljak, hogy végre normálisan aludhassak végre?

Figyelt kérdés

pár hete éjszaka állandóan olyan érzésem van, mintha valaki figyelne, és ilyenkor annyira úrrá lesz rajtam a félelem, hogy megmozdulni is alig merek, mert pl. hallottam egy lényről, valami Figyelőnek vagy nem tudom, minek hívják és az a lényege, hogy este, miközben alszol, néz téged és ha felébredsz, megöl..valamint tegnap délután megnéztem a Kört is és azóta rendesen f.sok a sötétben, múlt éjjel is kb másfél órát aludtam összesen, de lehet, még annyit se, egész éjszaka hajnali 6-ig ment a tv-m és mindig, amikor egy picit elbóbiskoltam, rögtön felébredtem, mert megint bennem volt az a fura érzés, mintha valaki az ágyam mellett állna pl és nézne...fuhh nagyon ijesztő volt...és kb. ugyanez van hetek óta, csak eddig pár órával többet aludtam.

miért érzem ezt állandóan, mintha valaki figyelne? és mivel űzhetném el ezt az érzést, hogy végre nyugodtan aludhassak?

15l

2013. júl. 31. 18:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

4-es vagyok, a sztori így is sántít, hol van ilyesmi megemlítve nem bulvárjellegű, nem paranormális városi legendás oldalakon? Hol vannak a konkrét családok nevei, hogy zajlott a rendőrségi eljárás? Max. annyi valóságalapot tudok elképzelni, hogy a demens, haldokló nagymama hallucinált, téveszmés volt (gyakori), aztán valami hülye a családból kitalálta, hogy mi van, ha a hallucinált lény ölte meg. De még valószínűbb hogy egyike a százezer másik hasonló, kitalált szörnynek amiket naponta okád ki magából az internet. :D

Amúgy ha szereted a horrort, de félni nem szeretsz, a másik megoldás, ha rogyásig nézed őket, amíg érzéketlenné nem válsz, mondjuk nem mindenkinél működik.

2013. júl. 31. 20:43
 12/19 A kérdező kommentje:
szerintem inkább nem nézek többé horrorfilmet, minthogy csak azt nézzek :S :D
2013. júl. 31. 21:47
 13/19 Antimod ***** válasza:
Még ha tényleg figyel is valamilyen testetlen lény, teljességgel kizárt, hogy meg tudjon ölni. Ne nézz horrorfilmeket, és akkor tudomást sem veszel ilyen dolgokról.
2013. aug. 1. 08:33
 14/19 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. aug. 1. 12:16
 15/19 anonim ***** válasza:

a körtől hogy lehet félni???! most komolyan.mindössze 3x-4x van benne a filmben az a kislány, és ezt mondom én,úgy, hogy fiatalabb is vagyok nálad!na de nem is ez a lényeg...

nem értem: hogy lehet olyan érzésed hogy valaki figyel?szerintem csak simán beparázol és beképzeled ezt a figyelős dolgot, de nyugodj meg, mert ebben semmi természetfeletti sincs

2013. aug. 2. 12:07
 16/19 A kérdező kommentje:
jajj persze tudjuk, hogy te 12 vagy nem tudom hány évesen olyan istenkirály vagy, hogy semmitől sem félsz :) amúgy csak úgy mondom, a Körtől is lehet félni, ha érted a sztoriját, nem csak az olyan horrorfilmektől, ahol minden 5. percben felbukkan egy hulla és minden tiszta vér..
2013. aug. 2. 13:30
 17/19 DarkLantern ***** válasza:

Nos egyszerű a képlet. Űrítsd ki az elméd. Meditálj alvás előtt. Tisztíts aurát, és ne foglalkozz azzal az érzéssel, egyszerűen hagyd figyelmen kívül.

Ha pedig nem megy, akkor csak azért is nézd meg hogy ott van-e. Ha tényleg meg akar ölni gyorsan vége lesz, de fizikálisan aligha tud ott lenni, megölni pedig csak az tud ami fizikálisan is jelen van. Rossz érzéseket, negatív gondolotakoat adhat, de meg nem ölhet.

2013. aug. 2. 19:20
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom :) bár még sosem meditáltam, szóval nem tudom, mi lesz belőle xd
2013. aug. 2. 20:11
 19/19 feher.farkas@tihi ***** válasza:
jah te nem kell felned en is igy voltam egy idejig de aztan leszoktam ugy hogy az agy kore parnakat tettem a falhoz bujtam majd elaludtam es egy ev utan nem is kelletek mar a parnak 12 eves vok
2013. szept. 9. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!