Miért érzem ezt esténként? Mit csináljak, hogy végre normálisan aludhassak végre?
pár hete éjszaka állandóan olyan érzésem van, mintha valaki figyelne, és ilyenkor annyira úrrá lesz rajtam a félelem, hogy megmozdulni is alig merek, mert pl. hallottam egy lényről, valami Figyelőnek vagy nem tudom, minek hívják és az a lényege, hogy este, miközben alszol, néz téged és ha felébredsz, megöl..valamint tegnap délután megnéztem a Kört is és azóta rendesen f.sok a sötétben, múlt éjjel is kb másfél órát aludtam összesen, de lehet, még annyit se, egész éjszaka hajnali 6-ig ment a tv-m és mindig, amikor egy picit elbóbiskoltam, rögtön felébredtem, mert megint bennem volt az a fura érzés, mintha valaki az ágyam mellett állna pl és nézne...fuhh nagyon ijesztő volt...és kb. ugyanez van hetek óta, csak eddig pár órával többet aludtam.
miért érzem ezt állandóan, mintha valaki figyelne? és mivel űzhetném el ezt az érzést, hogy végre nyugodtan aludhassak?
15l
4-es vagyok, a sztori így is sántít, hol van ilyesmi megemlítve nem bulvárjellegű, nem paranormális városi legendás oldalakon? Hol vannak a konkrét családok nevei, hogy zajlott a rendőrségi eljárás? Max. annyi valóságalapot tudok elképzelni, hogy a demens, haldokló nagymama hallucinált, téveszmés volt (gyakori), aztán valami hülye a családból kitalálta, hogy mi van, ha a hallucinált lény ölte meg. De még valószínűbb hogy egyike a százezer másik hasonló, kitalált szörnynek amiket naponta okád ki magából az internet. :D
Amúgy ha szereted a horrort, de félni nem szeretsz, a másik megoldás, ha rogyásig nézed őket, amíg érzéketlenné nem válsz, mondjuk nem mindenkinél működik.
a körtől hogy lehet félni???! most komolyan.mindössze 3x-4x van benne a filmben az a kislány, és ezt mondom én,úgy, hogy fiatalabb is vagyok nálad!na de nem is ez a lényeg...
nem értem: hogy lehet olyan érzésed hogy valaki figyel?szerintem csak simán beparázol és beképzeled ezt a figyelős dolgot, de nyugodj meg, mert ebben semmi természetfeletti sincs
Nos egyszerű a képlet. Űrítsd ki az elméd. Meditálj alvás előtt. Tisztíts aurát, és ne foglalkozz azzal az érzéssel, egyszerűen hagyd figyelmen kívül.
Ha pedig nem megy, akkor csak azért is nézd meg hogy ott van-e. Ha tényleg meg akar ölni gyorsan vége lesz, de fizikálisan aligha tud ott lenni, megölni pedig csak az tud ami fizikálisan is jelen van. Rossz érzéseket, negatív gondolotakoat adhat, de meg nem ölhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!